Κλειστή στα οχήματα από σήμερα και κάθε βράδυ η παραλία Νάξου

paralia naxou 2
Newsroom
13/06/2020 00:34
 
 
 

 

Κλείνει από σήμερα (Παρασκευή 12 Ιουνίου), η κεντρική παραλιακή οδός της Χώρας Νάξου καθώς και άλλοι πολυσύχναστοι οδοί της πόλης, όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι. Φέτος λόγω της κατάστασης που επικρατεί λόγω κορωνοϊού η βραδινή απαγόρευση της κυκλοφορίας ήρθε πολύ αργότερα ενώ θα ισχύει και για λιγότερες ώρες.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από την Παρασκευή 12-06-2020 θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην παραλιακή οδό της Χώρας από την Alpha Bank έως τη συμβολή της με την Μικρή Προβλήτα, από τις 20:00 έως τις 3:00 το πρωί καθώς επίσης και στην οδό Αρ. Πρωτοπαδάκη από την συμβολή της με την Πλ. Πρωτοδικείου έως την οδό Παπαβασιλείου.

Επίσης, η οδός Παπαβασιλείου μονοδρομείται (άνοδος) από την Alpha Bank έως τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου (καφενείο Μελανίτη) όπου και τοποθετείται η ανάλογη σήμανση.

Παρακαλούνται τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες του νησιού να χρησιμοποιούν τoυς Περιφερειακούς Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης καθώς επίσης και να αποφεύγεται κατά το δυνατόν η άσκοπη χρήση των οχημάτων εντός της πόλης.

(Visited 730 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*