100.000 ευρώ θα δωρίσει το Λιμενικό Ταμείο στο νοσοκομείο Νάξου

Newsroom
19/06/2020 13:52
 
 
 

 

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου, που θα συζητήσει και θα λάβει αποφάσεις για σημαντικά θέματα.

Η συνεδρίαση θα είναι ξεχωριστή, γιατί εκτός από «λιμενικά» θέματα θα αποφασιστεί και η δωρεά ύψους 100.000 ευρώ προς το νοσοκομείο Νάξου για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρης Ήμελλος στο naxostimes.gr ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές και συνεννοήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να διατεθούν τα χρήματα στη μονάδα υγείας του νησιού.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 12:30 το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

1) Έγκριση πρακτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού έργου ΗΜ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΛΙΜΕΝΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ. Κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού.

2) Έγκριση πρακτικού ΙV ηλεκτρονικού διαγωνισμού εκπόνησης μελέτης ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ Ν. Νάξου. Κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού.
3) Έγκριση πρακτικού οριστικής παραλαβής υπηρεσιών είσπραξης τελών στο Αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών λιμένα Νάξου.
4) Έγκριση χορήγησης χρηματικής δωρεάς για προμήθεια ειδικού νοσοκομειακού εξοπλισμού αποκλειστικά για το ΓΝ-ΚΥ Νάξου για την καταπολέμηση της διασποράς του κορωνοϊού covid 19.
5) Αίτημα Ξενάκη Ιακώβου για παραχώρηση χώρου.

6) Παραχωρήσεις παραλιακών χώρων

Λοιπά Τρέχοντα

(Visited 281 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*