VIDEO: Η εκπομπή του OPEN «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ not» στη Νάξο

Newsroom
07/07/2020 01:35
 
 
 

 

Στην εκπομπή του OPEN Beyond «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ not» παρουσιάστηκε η Νάξος και τα προϊόντα της για ακόμα μια φορά μέσω της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

«Ταξιδεύουμε στις παραλίες της Νάξου με ψαροκάικο» ήταν ο υπότιτλος της ζωντανής σύνδεσης με το νησί όπου μέσα από υπέροχες εικόνες μέσα από ένα ψαροκάικο ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο νησί και παρουσίασε τα πεντανόστιμα προϊόντα της ΕΑΣ.

Παράλληλα η ιδιοκτήτρια του καϊκιού Ραφαέλα Ορφανού παρουσίασε συνταγές με γραβιέρα και πατάτες Νάξου όπως ο καλόγηρος, το σαγανάκι και το κοκκινιστό μοσχαράκι υπενθυμίζοντας ότι η Νάξος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς της χώρας.

Από το live δεν έλειπε η νησιώτικη μουσική, ενώ οι παρουσιαστές της εκπομπής Γρηγόρης Γκουντάρας, Ναταλί Κάκκαβα, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη Νάξο.

Ο κ. Καπούνης προσκάλεσε τον κόσμο να επισκεφτεί το νησί, ένα ασφαλή προορισμό που μπορεί κανείς να περάσει υπέροχες διακοπές, οικονομικά μιας και οι τιμές τόσο στη διαμονή όσο και την εστίαση έχουν μειωθεί αρκετά.

Να σημειωθεί ότι η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών συνεχίζει με κάθε τρόπο την προβολή της Νάξου και των προϊόντων της βοηθώντας τα μέγιστα στην προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού.

(Visited 800 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*