“Back to back” συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους τοπικών παραγωγικών φορέων και της Αυτοδιοίκησης

Newsroom
10/07/2020 15:40
 
 
 

Διαδοχικές συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και φορείς της Αυτοδιοίκησης έχει από το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της σημερινής περιοδείας του στη Νάξο.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έφτασε στο νησί αεροπορικώς κι αμέσως μετέβη στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ), όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της κ. Καπούνης, ο οποίος τον ξενάγησε στους χώρους παραγωγής. Ο κ. Τσίπρας συνομίλησε, επίσης, με όλους τους εργαζόμενους, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι ο κορωνοϊός έπληξε και τον πρωτογενή τομέα, επομένως πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα στήριξης και τόνωσης του.

Αναφορά του Mega στην επίσκεψη Α. Τσίπρα στην Ε.Α.Σ. Νάξου!

Ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του Mega Tv για την επίσκεψη που έκανε σήμερα στην Ε.Α.Σ. Νάξου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Alexis Tsipras. #easnaxou #naxos #Mega #MegaTV #MegaChannel #news #alexistsipras

Gepostet von E.A.Σ. Νάξου (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου) am Freitag, 10. Juli 2020

Στη συνέχεια, μετέβη στην παλιά αγορά της Νάξου και την κεντρική παραλιακή οδό. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και εργαζόμενους των καταστημάτων, αλλά και πολίτες, με κεντρικό θέμα – όπως ήταν αναμενόμενο – τις δυσάρεστες επιπτώσεις της πανδημίας στην τοπική οικονομία.




Επόμενος σταθμός της περιοδείας ήταν ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όπου ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους. Σε ρόλο «οικοδεσπότη» ο δήμαρχος κ. Λιανός, ο οποίος χάρισε στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ένα κυκλαδικό ειδώλιο και ένα βιβλίο για τη Νάξο.

Παρόντες ήταν και οι επικεφαλής της μειοψηφίας κ.κ. Χατζηανδρέου και Βρούτσης (κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του κ. Τσίπρα), με τη συζήτηση να εστιάζεται στην εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου, η εφαρμογή του οποίου – σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης – θα πρέπει να επεκταθεί και στους επισκέπτες ως κίνητρο για την τόνωση της τουριστικής κίνησης. Επιπλέον, θα πρέπει άμεσα να τεθεί ξανά σε εφαρμογή και η πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις, συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Αυτήν την ώρα, πραγματοποιείται συνάντηση φορέων με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ σε κατάστημα της Νάξου.


Ας σημειωθεί ότι τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αραχωβίτης, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Συρμαλένιος, ο πρώην βουλευτής κ. Μανιός, ο πολιτευτής του κόμματος κ. Γάκης, καθώς και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου.

(Visited 777 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*