Νάξος: Στη Μουτσούνα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με το Μανόλη Μαργαρίτη

Newsroom
05/08/2020 02:09
 
 
 

 

Στη Νάξο περνάει τις διακοπές της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που το επισκέπτεται για τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και επισκέπτεται διάφορες περιοχές της Νάξου, παραθαλάσσιες και μη.

Μεταξύ άλλων η κ. Σακελλαροπούλου βρέθηκε στη Μουτσούνα κι εκεί συναντήθηκε με τον π. δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη.

«Μεγάλη τιμή αποτελεί για την Νάξο μας, το γεγονός ότι η αξιότιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου διάλεξε την Νάξο για τις ολιγοήμερες διακοπές της. Και βέβαια, η παρουσία της στην Μουτσούνα, μας ευχαρίστησε ιδιαίτερα» σημειώνει ο Μανόλης Μαργαρίτης.

Να σημειωθεί ότι πριν από περίπου ένα χρόνο (στις 11 Αυγούστου 2019), την περιοχή της Μουτσούνας Νάξου την είχε επισκεφτεί και ο π. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μετά από πρόσκληση του Μανόλη Μαργαρίτη, προκειμένου να τελέσει τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Σμυριδεργάτη στο λιμανάκι της περιοχής.

(Visited 1.590 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*