Νάξος: Ισχυρή έκρηξη «ταρακούνησε» τα ξημερώματα την Κωμιακή!

Newsroom
09/09/2020 11:01
 
 
 

Σχεδόν ολοσχερώς καταστράφηκε ένα σπίτι στην Κωμιακή, στο οποίο σήμερα τα ξημερώματα σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη, βγάζοντας στους δρόμους τους κατοίκους του χωριού.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 5 το πρωί. Ένας 64χρονος άντρας, ανυποψίαστος για το τι επρόκειτο να συμβεί, σηκώθηκε να φτιάξει καφέ. Ο σπινθήρας του αναπτήρα ήταν αρκετός για να γίνει το κακό, αφού στο σπίτι υπήρχε διαρροή από το λάστιχο της φιάλης υγραερίου που χρησιμοποιούσε στο πετρογκάζ του.

Η έκρηξη που σημειώθηκε ήταν τόσο ισχυρή ώστε γκρεμίστηκαν οι τρεις τοίχοι και η μισή ταράτσα του σπιτιού, εγκλωβίζοντας τον άτυχο άνδρα, ενώ από το ωστικό κύμα υπέστησαν ζημιές παρακείμενες κατοικίες.

Όλο το χωριό βγήκε στους δρόμους, με τους τρομαγμένους κατοίκους να προσπαθούν να καταλάβουν από πού προήλθε ο εκκωφαντικός κρότος που έκανε την Κωμιακή να σειστεί απ’ άκρη σ’ άκρη, ειδοποιώντας ταυτόχρονα τις Αρχές.

Στο σημείο της έκρηξης έσπευσε η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και πέντε άντρες, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον, σοβαρά τραυματισμένο και με εγκαύματα, 64χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Νάξου, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr η κρίσιμη κατάστασή του επιβάλλει την διακομιδή του σε κεντρικό νοσοκομείο.

Το “θετικό” της όλης υπόθεσης είναι ότι η έκρηξη έγινε ξημερώματα και όχι κάποια άλλη ώρα της ημέρας, οπότε και θα είχαμε περισσότερους τραυματίες ή ακόμη και θύματα, αφού το σπίτι του άτυχου άνδρα (που ζούσε μόνος του) ήταν γωνιακό και βρισκόταν σε δρόμο που οδηγούσε στον κεντρικό δρόμο του χωριού…

(Visited 9.600 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*