«The biggest loser 2021»: Όλα για το Γερμανικό ριάλιτι που γυρίζεται στη Νάξο

Newsroom
11/09/2020 19:44
 
 
 

 

Στη Νάξο γυρίζεται το Γερμανικό ριάλιτι «The biggest loser» τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιούνται στο νησί, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το ριάλιτι, επικεντρώνεται σε υπέρβαρους διαγωνιζόμενους που προσπαθούν να χάσουν όσο περισσότερα κιλά γίνεται. Μάλιστα αυτός που θα χάσει τα περισσότερα κιλά κερδίζει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, στο φετινό Γερμανικό «The biggest loser» συμμετέχουν 15 γυναίκες και 15 άνδρες οι οποίοι αφίχθηκαν στο νησί πριν από μερικές μέρες και αφού πρώτα είχε επισκεφτεί τη Νάξο η παραγωγή του ριάλιτι προκειμένου να κανονίσει τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του.

Τα πρώτα εξωτερικά γυρίσματα

Τα περισσότερα γυρίσματα είναι εσωτερικά, ενώ τα πρώτα εξωτερικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στην παραλία της Χώρας της Νάξου όπου οι παίκτες υποβλήθηκαν και στην πρώτη τους δοκιμασία.

Αρχικά έγινε το welcome όπου οι παίκτες έφτασαν με ιστιοπλοϊκό σκάφος από την Αγία Άννα στη μαρίνα της Νάξου όπου εκεί τους υποδέχτηκαν οι personal trainers.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στο φάρο (κάτω από την Πορτάρα) και πραγματοποίησαν αγώνα τρεξίματος μέχρι το άγαλμα που βρίσκεται κάτω από τα παλάτια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, παραγωγή και παίκτες μένουν σε κατάλυμα στην Πλάκα. Στο νησί θα παραμείνουν για περίπου δύο μήνες ακόμα.

Το ριάλιτι θα ξεκινήσει να προβάλλεται στη Γερμανική τηλεόραση στο κανάλι SAT1 στις 21 Ιανουαρίου.

The Biggest Loser 2020 (στη Νάξο)

 

(Visited 3.695 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*