«Τρελός για Έρωτα»: Η ταινία της Τετάρτης στο προαύλιο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών

Newsroom
21/09/2020 16:10
 
 
 

 

Με την ταινία «Τρελός για Έρωτα» (η οποία βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του βραβευμένου με Πούλιτζερ Σαμ Σέπαρντ) συνεχίζεται την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το αφιέρωμα «Το σύγχρονο Αμερικάνικο θέατρο στον Κινηματογράφο».

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2020 που διοργανώνει το Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνεχίζει τις προβολές με κινηματογραφικές ταινίες βασισμένες σε θεατρικά έργα του κλασικού ρεπερτορίου, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, οι προβολές πραγματοποιούνται στον Προαύλιο Χώρο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών, με περιορισμένο αριθμό θέσεων και την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων.

Επίσης, επειδή τηρείται σειρά προτεραιότητας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν στην κράτηση θέσεων στο τηλ. 22850-23619 (καθημερινά εκτός Κυριακής και ώρες 11:00-14:00 και 19:00-22:00).

Info

Τρελός για Έρωτα (Fool for Love – 1985)
*Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Όλτμαν
*Πρωταγωνιστούν: Σαμ Σέπαρντ, Κιμ Μπέισινγκερ, Χάρι Ντιν Στάντον

Η υπόθεση του έργου

Δυο πρώην εραστές, ο περιπλανώμενος καουμπόι Έντι και η Μέι, συναντιούνται σ’ ένα παράξενο, απομονωμένο μοτέλ στην έρημο. Σ’ ένα χώρο ανάμεσα στον βίαιο εγκλεισμό και τον ανοιχτό ορίζοντα. Το πάθος ανανεώνεται. Ένας έρωτας χωρίς προοπτική. Ένας περίεργος, μυστήριος τύπος κρατάει ένα σκοτεινό και απαγορευμένο μυστικό, που μπορεί να καταστρέψει τη ζωή τους για πάντα. Η σύγκρουσή τους είναι αναπόφευκτη. Μια σχέση μοιραία και καταστροφική…

(Visited 446 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*