Συνάντηση της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων με την αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Νάξου

Newsroom
26/09/2020 01:16
 
 
 

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποίησαν συνάντηση με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου Φραγκίσκου Καλλίτσα όπου παρέδωσαν ιατρικές μάσκες μιας χρήσης καθώς και θερμόμετρα μετώπου.

Η κ. Φραγκίσκου ενημέρωσε σχετικά με την οργάνωση του νοσοκομείο Νάξου σε επίπεδο ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, η κ. Φραγκίσκου αναφέρθηκε στους στόχους που τίθενται συνεχώς με γνώμονα την καλύτερη στελέχωση του νοσοκομείου, ώστε να υπάρξει μια όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη νοσοκομειακή περίθαλψη για τους κατοίκους τόσο της Νάξου όσο και για τα γύρω νησιά.
Επίσης αναφέρθηκε στις ειδικότητες γιατρών οι οποίες υπάρχουν στο νοσοκομείο καθώς και τη στελέχωση με νέες ειδικότητες γιατρών που πρόκειται να συμβάλουν στην βέλτιστη ιατρική περίθαλψη στο άμεσο μέλλον.

Η ενημέρωση συνεχίστηκε από την κ. Φραγκίσκου σχετικά με τη μονάδα τεχνητού νεφρού, τη λειτουργία του αξονικού τομογράφου καθώς και για την προσπάθεια που γίνεται για την κάλυψη αναγκών μέσα από την απόκτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού.

Τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ ενημερώθηκαν επίσης για τις συντονισμένες ενέργειες που γίνονται σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία για την καλύτερη προφύλαξη του πληθυσμού και την άμεση αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων στο νησί.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Στάθης Πολυκρέτης, ο Αντιπρόεδρος Νικόλαος Σιδερής και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου Σπύρος Ψαρρός διαβεβαίωσαν την κ. Φραγκίσκου ότι τόσο η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων όσο και το τοπικό γραφείο της ΟΝΝΕΔ Νάξου θα βρίσκονται σε επικοινωνία με τη διοίκηση έτσι ώστε να βοηθήσουν και να συμβάλουν σε κάθε προσπάθεια η οποία γίνεται και θα έχει στόχο την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου.

(Visited 164 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*