Η ταινία της Τετάρτης στο προαύλιο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών: «Οικόπεδα με Θέα»

Newsroom
28/09/2020 15:34
 
 
 

Με την ταινία «Οικόπεδα με Θέα» συνεχίζονται και αυτή την Τετάρτη (στις 21:00) στον προαύλιο χώρο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών βασισμένων σε θεατρικά έργα του κλασικού ρεπερτορίου.

Οι προβολές πραγματοποιούνται από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2020 που διοργανώνει το Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης και σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου.

Έτσι, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου το αφιέρωμα: «Το σύγχρονο Αμερικάνικο θέατρο στον Κινηματογράφο» περιλαμβάνει την προβολή της ταινίας «Οικόπεδα με Θέα» (1992) που αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου, βραβευμένου με Πούλιτζερ το 1984, θεατρικού έργου του Ντέιβιντ Μάμετ.

Η υποθέση του έργου: Τέσσερις πωλητές μιας μικρομεσαίας μεσιτικής επιχείρησης απειλούνται με απόλυση αν δεν πετύχουν να ολοκληρώσουν το πλάνο της εταιρείας. Πρέπει να πουλήσουν οικόπεδα αμφίβολης αξίας σε καινούριους επενδυτές. Κάθε πωλητής θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στην κορυφή και να παραμείνει στην εταιρεία.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ.

Πρωταγωνιστούν: Αλ Πατσίνο, Τζακ Λέμον, Εντ Χάρις, Άλαν Άρκιν, Τζόναθαν Πράις, Κέβιν Σπέισι, Άλεκ Μπόλντουιν.

*Τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

*Τηρείται σειρά προτεραιότητας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κρατήσουν τις θέσεις τους στο τηλ.: 22850-23619 (καθημερινά εκτός Κυριακής και ώρες 11:00-14:00 και 19:00-22:00).

*Η είσοδος για όλες τις προβολές είναι ελεύθερη

(Visited 218 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*