Και το ΚΚΕ υπέρ της προσθήκης της προσωνυμίας «Μανώλης Γλέζος» στο ΓΕΛ Νάξου

Newsroom
02/10/2020 16:09
 
 
 

 

Μετά τη διακομματική ερώτηση προς την υπουργό Παιδείας για την προσθήκη της προσωνυμίας «Μανώλης Γλέζος» στο Γενικό Λύκειο Νάξου χθες, σήμερα το ΚΚΕ και συγκεκριμένα οι βουλευτές Γιάννης Δελής και Μαρία Κομνηνάκα κατέθεσαν νέα ερώτηση προς την υπουργό.

Συγκεκριμένα, οι δύο βουλευτές του ΚΚΕ αναφέρουν ότι: «Το Σχολικό Συμβούλιο του Γενικού Λυκείου Νάξου αποφάσισε και εισηγήθηκε την μετονομασία του σε Γενικό Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος». Το θέμα, όμως, καρκινοβατεί, και το ΚΚΕ απευθύνθηκε στο Υπουργείο Παιδείας για τις αιτίες της καθυστέρησης αυτής της μετονομασίας, χωρίς όμως να λάβει καμία ουσιαστική απάντηση».

Οι κ.κ. Δελλής και Κομνηνάκα ερωτούν την Υπουργό Παιδείας «τι μέτρα θα λάβει για να υλοποιήσει άμεσα την απόφαση του Γενικού Λυκείου Νάξου για την μετωνυμία του σε Γενικό Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, είχε καταψηφίσει στο δημοτικό συμβούλιο την προσωνυμία του Γενικού Λυκείου σε ΓΕΛ Νάξου «Μανώλης Γλέζος» και είχε προτείνει να μετονομαστεί σε «Μιχάλης Μπαρδάνης».

(Visited 366 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*