Στο νέο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων εκλέχτηκε ο Βαγγέλης Κατσαράς

Βαγγέλης Κατσαράς
Newsroom
15/10/2020 10:53
  •  
  •  
  •  

 

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, στη Θεσσαλονίκη, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων Οργάνων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ).

Μεταξύ των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου εκλέχτηκε ο αντιδήμαρχος τουρισμού του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλης Κατσαράς.

Αμέσως μετά την εκλογή του ο Βαγγέλης Κατσαράς σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίηση του για για τα αποτελέσματα και τόνισε μεταξύ άλλων ότι βασικός στόχος και προτεραιότητα του στη νέα θέση που βρίσκεται από σήμερα είναι να φέρει σε πέρας με επιτυχία τα καθήκοντα που θα του ανατεθούν.

«Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνω την εκλογή μου ως μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), όπως αναδείχθηκε στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη» σημείωσε ο κ. Κατσαράς και πρόσθεσε:

«Μέσα σε καιρούς κρίσης και σε πρωτοφανείς συνθήκες για όλους μας, η εκλογή μου αυτή ενισχύει την πεποίθηση μου ότι οι συλλογικές προσπάθειες είναι ικανές να προσπεράσουν κάθε σκόπελο στον τουριστικό κλάδο, ο οποίος συνιστά βασικό πυλώνα στήριξης της οικονομίας και ιδιαίτερα των νησιών μας. Βασικός μου στόχος και προτεραιότητα είναι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και να φέρω σε πέρας με επιτυχία τα καθήκοντα που θα μου ανατεθούν. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Κατσαράς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος από τις Κυκλάδες και ένας από τους οκτώ νέους υποψήφιους που «ρίχτηκαν» στη μάχη των εκλογών του ΠΟΞ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Εκλέχτηκαν (βάσει σταυρών προτίμησης) οι ακόλουθοι:

1. ΤΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
2. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
3. ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
4. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
5. ΧΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
6. ΣΒΥΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
7. ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
8. ΚΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
9. ΜΑΪΣΤΡΑΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
10. ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
11. ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
12. ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Αναπληρωματικά Μέλη:

1. ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2. ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3. ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
5. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
6. ΣΟΥΡΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι ακόλουθοι (βάσει σταυρών προτίμησης):

1. ΜΙΤΖΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
2. ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
3. ΛΑΣΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε Σώμα εντός των επόμενων ημερών.

«Ενωμένοι οι ξενοδόχοι ξέρουν να νικούν. Αυτό το μήνυμα στέλνει παντού σήμερα η ΠΟΞ, δήλωσε αμέσως μετά, ο κ. Γρηγόρης Τάσιος.

Με συνέπεια στις θέσεις μας και συνέχεια στη δράση μας, προχωράμε μπροστά, με δύναμη και αυτοπεποίθηση, για να περάσουμε πάνω από τον πήχη των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συναδέλφους μου για τη μαζική συμμετοχή τους στη διαδικασία και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

To ξενοδοχείο, σε συνθήκες μηδενικής ρευστότητας, είναι πάνω από μια μαύρη τρύπα που απειλεί να το καταπιεί.

Με 6.027 ξενοδοχεία που άνοιξαν μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες και 4.000 που δεν τα κατάφεραν, το διακύβευμα δεν αφορά απλά ένα κλάδο, είναι εθνικό.

Το ελληνικό ξενοδοχείο πρέπει να ζήσει και να μην το πάρει ο άνεμος. Γιατί δεν υπάρχει ελληνική οικονομία χωρίς ελληνικό τουρισμό και δεν υπάρχει ελληνικός τουρισμός χωρίς ελληνικό ξενοδοχείο.
Τώρα είναι η ώρα των πράξεων του κράτους και της κυβέρνησης. Δεν επαιτούμε ούτε για χάρες, ούτε για δανεικά κι αγύριστα. Απαιτούμε τον σεβασμό του κλάδου γιατί τον δικαιούμαστε, έχοντας αποδείξει επανειλημμένα την προσφορά μας στην οικονομία και την κοινωνία».

(Visited 307 times, 1 visits today)