Κορωνοϊός: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στη Νάξο – Έρχεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο νησί

Newsroom
20/10/2020 22:59
 
 
 

 

Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη Νάξο με δεδομένο ότι την Τρίτη έξι ακόμη άνθρωποι από το νησί διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19.

Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης την Πέμπτη θα επισκεφτούν το νησί κλιμάκια του ΕΟΔΥ προκειμένου να πραγματοποιήσουν εντατικούς ελέγχους και διαγνωστικά τεστ στους κατοίκους.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού από τον ΕΟΔΥ, μαζί με τα 6 σημερινά, ο αριθμός των κρουσμάτων Covid-19 στη Νάξο, ανεβαίνει στα 21 για το μήνα Οκτώβριο.

Τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικές αρχές του νησιού καθώς και η δημοτική αστυνομία πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους για τη χρήση μάσκας και την τήρηση των μέτρων προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι δεν τηρούν τα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης, παρά το γεγονός της αύξησης των κρουσμάτων στο νησί το τελευταίο διάστημα, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό τους όσο και τους οικείους τους.

Ο κ. Λιανός εφιστά την προσοχή όλων όχι μόνο στην αυστηρή τήρηση των μέτρων πρόληψης αλλά και της καραντίνας από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και τις στενές επαφές τους, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Ο ιός βρίσκεται ανάμεσά μας και μας απειλεί όλους…

(Visited 3.741 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*