Γλινάδο Νάξου: Περιστατικό βίας με πρωταγωνιστή Πακιστανό

Newsroom
29/10/2020 00:56
 
 
 

 

Περιστατικό παράνομης βίας κατήγγειλε μία κάτοικος του χωριού Γλινάδο της Νάξου με πρωταγωνιστή έναν αλλοδαπό υπήκοο από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πακιστανός μπαίνοντας σε ιδιωτικό χώρο της γυναίκας από το χωριό της Νάξου άσκησε βία με τα χέρια του προκαλώντας της μώλωπες. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που άμεσα έφτασαν στο σημείο χωρίς όμως να συλλάβουν τον αλλοδαπό ο οποίος εξαφανίστηκε όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού που ήταν μάρτυρες του περιστατικού.

Σε ότι αφορά φήμες που κάνουν λόγο για απόπειρα βιασμού, ανώτερο στέλεχος της αστυνομίας τις διέψευσε ξεκαθαρίζοντας ότι «σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτουν πράξεις που να εμπίπτουν σε βιασμό ή απόπειρα βιασμού από τον αλλοδαπό». Επίσης ξεκαθαρίζεται ότι ο δράστης δεν κρατούσε μαχαίρι.

Για το θέμα έχει σχηματιστεί δικογραφία και διενεργείται προανάκριση.

Αναστάτωση λόγω του μεγάλου αριθμού αλλοδαπών που ζουν στο χωριό

Ωστόσο στο πεδινό χωριό της Νάξου κυριαρχεί αναστάτωση αφού σύμφωνα με καταγγελίες στο naxostimes στην περιοχή διαμένουν πολλοί αλλοδαποί και μάλιστα κάτω από άσχημες συνθήκες.

Όπως σημείωσε αναγνώστης, μέσα σε σπίτια του χωριού ή ακόμα και σε στάβλους συγκατοικούν μεγάλος αριθμός αλλοδαπών (ακόμα και 20 ή 30 άτομα) κάτω από άσχημες συνθήκες και μάλιστα εν μέσω πανδημίας.

(Visited 1.988 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*