Κατάθεση στην Εισαγγελέα Νάξου θα δώσει σήμερα για την εκδρομή ο δήμαρχος Κυθήρων

Newsroom
04/11/2020 02:52
 
 
 

 

Για την προσκυνηματική εκδρομή στα Κύθηρα που πραγματοποίησαν 53 άτομα με ιερέα της Νάξου έχει κληθεί και θα δώσει κατάθεση μεταξύ άλλων και ο δήμαρχος Κυθήρων Στράτος Χαρχαλάκης.

Μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί για το θέμα της εκδρομής στη Νάξο και τα κρούσματα κορωνοϊού, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Νάξου άνοιξε δικογραφία ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση και αν προκύψουν ευθύνες και διωκόμενες πράξεις να αποδοθούν.

«Καταπέλτης» ο δήμαρχος Κυθήρων

Ο δήμαρχος Κυθήρων πάντως είναι «καταπέλτης» σε ότι αφορά τους εκδρομείς για τους οποίους δηλώνει ότι ψεύδονται σε ότι αφορά το γεγονός ότι τηρούσαν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. «Τα μέλη του γκρουπ με επικεφαλής τον Ιερέα δεν τηρούσαν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως μέτρο σε βαθμό πρόκλησης» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η πλήρης δήλωση του κ. Στράτου Χαρχαλάκη

Αναγκάζομαι να παρέμβω αναφορικά με τα όσα ανυπόστατα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την εκδρομή από τη Νάξο προς τα Κύθηρα.

Ορισμένοι προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους και αυτό δεν θα γίνει ανεκτό. Οι δηλώσεις μελών του γκρουπ ότι δήθεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας είναι ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΕΣ.

Τα μέλη του γκρουπ με επικεφαλής τον Ιερέα δεν τηρούσαν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως μέτρο σε βαθμό πρόκλησης. Υπάρχουν εγγραφές μαρτυρίες επαγγελματιών και πολιτών των Κυθήρων για τις οποίες αύριο θα ενημερώσω και την κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου που διενεργεί έρευνα.

(Visited 1.088 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*