Ιδιώτης έκλεισε με πόρτα και συρματόπλεγμα δημοτικό δρόμο στο Φιλώτι

Newsroom
04/11/2020 22:17
 
 
 

 

Δημοτικό δρόμο στην περιοχή Τίμιος Σταυρός Φιλωτίου, έκλεισε ιδιώτης -για δικούς του λόγους- με πόρτα και συρματόπλεγμα!

Ο δρόμος παραμένει κλειστός εδώ και 4 μήνες, καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Γιάννης Ν. Μαράκης, παρά τις επαναλαμβανόμενες επικοινωνίες με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Σιδερή που του έχει γνωστοποιηθεί το θέμα.

«Προς έκπληξη δική μου αλλά και των δημοτών εδώ και 4 μήνες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος προφανώς για εξυπηρέτηση του πολιτικού – ψηφοθηρικού του ακροατηρίου κωφεύει στην λογική και το καθήκον του, που του επιβάλει την προάσπιση των συμφερόντων του δήμου και των δημοτών» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Μαράκης σε επιστολή του προς το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό.

«Ζητώ την άμεση παρέμβαση σας για την απομάκρυνση της αυθαίρετης πόρτας που κλείνει δημοτικό δρόμο και την επίπληξη του υπευθύνου για την πράξη αυτή» τονίζει και προσθέτει:

«Σας ενημερώνω πως αν οι ενέργειες σας δεν είναι άμεσες εγώ αλλά και δημότες θα παραστούμε αρμοδίως ζητώντας την συνδρομή της δικαιοσύνης».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαράκης είχε επισημάνει το θέμα και στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χωρίς να λάβει συγκεκριμένη απάντηση.

Η πλήρης επιστολή του κ. Γιάννη Ν. Μαράκη

Αξιότιμε κ. δήμαρχε,
Με την παρούσα μου επιστολή επανέρχομαι για μια εξωπραγματική αθλιότητα η οποία εδώ και 4 μήνες με την δική σας ανοχή γίνεται πράξη στην περιοχή Τίμιος Σταυρός της δημοτικής κοινότητας Φιλωτίου του δήμου μας.

Άκρως αυθαίρετα και κατά παράβαση του νόμου και τις λογικής, άγνωστος σε εμένα δημότης αποφάσισε και τοποθέτησε κατά πλάτος του δημοτικού δρόμου πόρτα – συρματόπλεγμα με αποτέλεσμα την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας του δρόμου.

Σε επικοινωνία μου με τον αντιδήμαρχο κ. Σιδερή περισσότερες από 5 φορές του ζήτησα να πράξει ώστε να επανέλθει η νομιμότητα. Το ίδιο από όσο γνωρίζω έπραξαν και αρκετοί δημότες που η συγκεκριμένη αυθαιρεσία τους εμποδίζει να προσεγγίσουν τις ιδιοκτησίες τους. Αναφορά μου έγινε και στο δημοτικό συμβούλιο της 31ης Οκτωβρίου.

Προς έκπληξη δική μου αλλά και των δημοτών εδώ και 4 μήνες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος προφανώς για εξυπηρέτηση του πολιτικού – ψηφοθηρικού του ακροατηρίου κωφεύει στην λογική και το καθήκον του, που του επιβάλλει την προάσπιση των συμφερόντων του δήμου και των δημοτών.

Για τον λόγο αυτό Ζητώ την άμεση παρέμβαση σας για την απομάκρυνση της αυθαίρετης πόρτας που κλείνει δημοτικό δρόμο και την επίπληξη του υπευθύνου για την πράξη αυτήν.

Σας ενημερώνω πως αν οι ενέργειες σας δεν είναι άμεσες εγώ αλλά και δημότες θα παραστούμε αρμοδίως ζητώντας την συνδρομή της δικαιοσύνης.

Φιλικά,

Μαράκης Γιάννης

(Visited 2.037 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*