Κόρωνος – Γαλήνη: Μάθε αν είσαι δικαιούχος έκπτωσης στο λογαριασμό του ρεύματος λόγω ΑΠΕ

Newsroom
13/11/2020 21:52
 
 
 

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανάρτησε στην ιστοσελίδα του διαδικτυακή εφαρμογή για την ενημέρωση των οικιακών καταναλωτών που δικαιούνται επιστροφή χρημάτων στους λογαριασμούς τους μέσω του τέλους 1% που παρακρατείται από τα αιολικά πάρκα.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος, στην περίπτωση της Νάξου οι κάτοικοι Κορώνου και Γαλήνης, μπορεί να χρησιμοποιήσει το σύνδεσμο: ΕΔΩ, να συμπληρώσει τα στοιχεία της παροχής του και να μάθει αν είναι δικαιούχος έκπτωσης στο λογαριασμό του ρεύματος του.

Κατόπιν τούτου, οι δικαιούχοι, κάτοικοι της Κορώνου και της Γαλήνης, εφόσον ο αριθμός παροχής τους δεν συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα, καλούνται εντός ενός μηνός από την ανάρτησή του, να υποβάλλουν αίτηση στον δήμο για την έκδοση βεβαίωσης, η οποία θα αναφέρει ότι η ενεργή σύνδεσή τους δεν συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα και ότι είναι δικαιούχοι κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 2 της ΥΑ, παρέχοντας παράλληλα εξουσιοδότηση στον Δήμο να αποστείλει στην ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. τις σχετικές βεβαιώσεις.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως τις 10 Δεκεμβρίου ηλεκτρονικά στο e-mail: prot@naxos.gov.gr, είτε στο πρωτόκολλο του δήμου.

(Visited 478 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*