Νάξος: Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Newsroom
13/11/2020 22:44
 
 
 

 

Τακτική συνεδρίαση, με τηλεδιάσκεψη, θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Μεταξύ άλλων θα καθοριστεί το τέλος χρήσης ΧΥΤΑ Νάξου από ιδιώτες, θα ληφθούν αποφάσεις για μεταβολές σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης καθώς και για την κατασκευή ράμπας πρόσβασης ΑΜΕΑ στην Κοινότητα Νάξου.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

1. Kαθορισμός τέλους χρήσης ΧΥΤΑ Νάξου από τρίτους (ιδιώτες) για τα έτη 2020-2021(υπ’ αριθμ. 325/2020 απόφαση Οικον. Επιτροπής).

2. Λήψη απόφασης επί του θέματος μεταβολές σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021-2022.

3. Έγκριση εκποίησης οχημάτων του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

4. Έγκριση Σχεδίου Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών και Άμεση/ Βραχεία Διαχείριση των Συνεπειών από Εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ»

5. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση σχολικής αίθουσας του Ειδικού Νηπιαγωγείου Νάξου για την πραγματοποίηση συνεδριών εργοθεραπείας.

6. Λήψη απόφασης για την κατασκευή ράμπας πρόσβασης ΑΜΕΑ στην Κοινότητα Νάξου (υπ’ αριθμ. 14/2020 απόφαση Ε.Π.Ζ.).

7. Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) που αφορά: «Κομβικός Σταθμός κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. στη θέση «Μαρμαροκόπειο» στην Απείρανθο της νήσου Νάξου.

8. Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου για τη μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά: «Δ΄ Φάση Ηλεκτρικής Διασύνδεσης Κυκλάδων με το Ελληνικό Διασυνδεδεμένο Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας».

9. Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.

(Visited 329 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*