My Greece του OPEN TV: Η Δέσποινα Βανδή ερωτεύτηκε την Απείρανθο! (video)

Newsroom
15/11/2020 23:52
 
 
 

 

Ενθουσιασμένη με το όμορφο χωριό της Νάξου, την Απείρανθο, φάνηκε να είναι η Δέσποινα Βανδή η οποία παρουσιάζει τη δημοφιλή ταξιδιωτική εκπομπή του OPEN TV “My Greece”.

To “My Greece” και η Δέσποινα Βανδή επισκέφτηκαν τη Νάξο στις αρχές του Οκτώβρη και το πρώτο μέρος του αφιερώματος προβλήθηκε την Κυριακή το βράδυ στο OPEN.

Το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής ήταν αφιερωμένο στην Απείρανθο, χωριό το οποίο όπως φάνηκε “ερωτεύτηκε” η Δέσποινα που δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της ακόμα και με αναρτήσεις της στα social media.

Σημαντική παρουσία στο πρώτο μέρος του αφιερώματος του “My Greece” στη Νάξο ήταν η Κατερίνα Σιδερή η οποία αναφέρθηκε στην παράδοση του νησιού και κυρίως της ορεινής Νάξου καθώς και στις ιδιαιτερότητες και ντοπιολαλιές που υπάρχουν στα χωριά του νησιού.

Στο πρώτο μέρος-αφιέρωμα στη Νάξο, ο δημοφιλής σεφ Βαγγέλης Δρίσκας έφτιαξε στην Απείρανθο κόκορα κρασάτο με μακαρόνια (το αγαπημένο του Ναξιώτικο φαγητό όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο naxostimes.gr) και παρουσίασε και το τοπικό πιάτο ρόστο.

(Visited 1.286 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*