Νάξος: Σημαντικά θέματα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα

Newsroom
26/11/2020 11:24
  •  
  •  
  •  

 

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την προσεχή Δευτέρα 30, Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Στα 10 θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται αρκετά από αυτά από είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν στη συνεδρίαση της 17ης Νοεμβρίου η οποία δεν πραγματοποιήθηκε αφού δε συμμετείχε σύσσωμη η μειοψηφία.

Μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση θα καθοριστεί το τέλος χρήσης του ΧΥΤΑ Νάξου από ιδιώτες, θα εγκριθεί το σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών καθώς και η συμμετοχή του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο διεθνές πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία».

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

καλείστε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με τηλεδιάσκεψη με την εφαρμογή της υπηρεσίας e:Presence.gov.gr, στις 30 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Καθορισμός τέλους χρήσης ΧΥΤΑ Νάξου από τρίτους (ιδιώτες) για τα έτη 2020-2021(υπ’ αριθμ. 325/2020 απόφαση Οικον. Επιτροπής).

2. Έγκριση εκποίησης οχημάτων του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

3. Έγκριση Σχεδίου Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών και Άμεση/ Βραχεία Διαχείριση των Συνεπειών από Εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ»

4. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση σχολικής αίθουσας του Ειδικού Νηπιαγωγείου Νάξου για την πραγματοποίηση συνεδριών εργοθεραπείας.

5. Λήψη απόφασης για την κατασκευή ράμπας πρόσβασης ΑΜΕΑ στην Κοινότητα Νάξου (υπ’ αριθμ. 14/2020 απόφαση Ε.Π.Ζ.).

6. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο διεθνές πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία» για το έτος 2021.

7. Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.

8. Γνωμοδότηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) που αφορά: «Κομβικός Σταθμός κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. στη θέση ¨Μαρμαροκόπειο¨ στην Απείρανθο της νήσου Νάξου.

9. Γνωμοδότηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) που αφορά: «Δ΄Φάση Ηλεκτρικής Διασύνδεσης Κυκλάδων με το Ελληνικό Διασυνδεδεμένο Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας».

10. Γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Μ.Π.Ε. που αφορά: «Λειτουργία Υφιστάμενων Λιμενικών Εγκαταστάσεων και αποκατάσταση ζημιών Λιμένα Ηρακλειάς».

(Visited 287 times, 1 visits today)