Ο Απόλλωνας Νάξου …φόρεσε τα γιορτινά του!

Newsroom
06/12/2020 20:18
 
 
 

 

Μπορεί να είμαστε ακόμα κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας κι αυτά τα Χριστούγεννα να είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που ζούσαμε τα προηγούμενα χρόνια αλλά λίγο πολύ όλοι μας έχουμε την ανάγκη να τα ζήσουμε ακόμα και προσαρμοσμένοι στις νέες αυτές και πρωτόγνωρες συνθήκες.

Κι αυτό, το γνωρίζουν πολύ καλά οι κάτοικοι του Απόλλωνα. Του πανέμορφου παραλιακού οικισμού της Κορωνίδας Νάξου που πάντα μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τις εκδηλώσεις του και τους γεμάτους ζωή ανθρώπους του, που πάντα νοιάζονται για τον τόπο τους.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων λοιπόν φέτος ο Απόλλωνας που το λιμανάκι του από χθες, το κοσμεί ένα πανέμορφο στολισμένο καραβάκι με πολύχρωμα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια που σε συνδυασμό με τα στολισμένα σπίτια και τις αυλές, δημιουργούν μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο χωριό!

Ήταν μια πρωτοβουλία που πήραν κάτοικοι του χωριού (Γιώργος Χωριανόπουλος, Αποστόλης Ρουφάνης, Αντώνης Νικολάκης, Κώστας και Νίκος Σουσούνης), οι οποίοι υλοποίησαν και την ιδέα, με προσωπική τους εργασία.

Ωστόσο, δυο μέρες αργότερα και ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τοποθέτησε Χριστουγεννιάτικα στολίδια σε δύο από τις κολώνες της ΔΕΗ στο χωριό…

Οι Απολλωνιάτες σε δράση:

 

(Visited 867 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*