Τι απαντούν ο Κωστής Χατζηδάκης και ο ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος στη Νάξο

Newsroom
08/12/2020 14:52
 
 
 

 

Απάντηση για τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος που συμβαίνουν στη Νάξο, δίνει ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης και ο ΔΕΔΔΗΕ, σε σχετική ερώτηση της βουλευτή του ΜέΡΑ25 Φωτεινής Μπακαδήμα.

Όπως αναφέρει στην απάντηση του ο κ. Χατζηδάκης, το υπουργείο του, αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται από το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ στη Νάξο «ώστε να αποκαθίστανται οι βλάβες το συντομότερο δυνατό́ ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές υπό́ ακραίες καιρικές συνθήκες, ωστόσο αντιλαμβάνεται πλήρως την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού́ του δικτύου».

Όπως προσθέτει, «προκειμένου να υλοποιηθούν επενδύσεις στο δίκτυο και να περιοριστούν φαινόμενα όπως ενδεχομένως και αυτά που περιγράφονται στην Ερώτηση, απαιτείται η προσέλκυση κεφαλαίων. Για το λόγο αυτό η κυβέρνηση έχει λάβει την απόφαση για τη μερική ιδιωτικοποίηση της εταιρίας σε ποσοστό 49% με ενισχυμένα δικαιώματα μειοψηφίας».

Το έγγραφο-απάντηση του ΔΕΔΔΗΕ

(Visited 298 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.