Καταγγελία: Τσιμεντόστρωση ρέματος στην Πλάκα Νάξου εν μέσω καραντίνας

Newsroom
14/12/2020 23:54
 
 
 

 

Κάποιοι είπαν να …εκμεταλλευτούν την καραντίνα και να κάνουν και καμιά τσιμεντόστρωση ρέματος στη Νάξο.

Πράγματι λοιπόν η μπετονιέρα ανέλαβε δράση πριν από λίγες ημέρες και όπως αναφέρουν καταγγελίες έπιασε δουλειά για να ρίξει τσιμέντο σε ρέμα στην περιοχή της Πλάκας στη Νάξο η οποία μάλιστα είναι και NATURA.

Τα παραπάνω συνέβησαν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου μπροστά στα μάτια περιπατητών στην περιοχή.

Οι διερχόμενοι από το σημείο περιπατητές και αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος, ειδοποίησαν το Σύλλογο «Προστασία Άγριας Ζωής» Νάξου που έσπευσε στο σημείο.

«Πήγαμε άμεσα στο σημείο και είδαμε το χειριστή της να καθαρίζει την μπετονιέρα σε καλαμιώνα ρίχνοντας σκυρόδεμα σε μεγάλη ποσότητα μέσα σε χαντάκι απορροής υδάτων» σημειώνει ο Σύλλογος που κατήγγειλε το συμβάν στις αρμόδιες υπηρεσίες.

«Δυστυχώς κάποιοι, εκμεταλλευόμενοι και την απαγόρευση κυκλοφορίας, βρίσκουν την εύκολη λύση, μη σκεπτόμενοι τις καταστροφικές και καμιά φορά μη αναστρέψιμες συνέπειες των πράξεων τους στο φυσικό περιβάλλον» σημειώνει, όχι άδικα, ο Σύλλογος.

(Visited 1.164 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.