Νάξος: Καθ’ όλα «εντάξει» η φάρμα με τα ζώα στο Καστράκι

Newsroom
20/01/2021 18:43
 
 
 

 

Καθ’ όλα «εντάξει» είναι η φάρμα με τα ζώα στο Καστράκι της Νάξου όπως αποφάνθηκαν οι Αστυνομικές αρχές που διενήργησαν έλεγχο μετά από καταγγελία.

Όπως ανέφεραν οι ιδιοκτήτες της φάρμας στο naxostimes.gr μετά την καταγγελία ότι τα ζώα είναι «παρατημένα στο έλεος του χιονιά» οι αστυνομία διενήργησε έλεγχο και διαπίστωσε ότι όλα ήταν εντάξει.

«Τα ζώα είναι πάντα ταϊσμένα και καθαρά και η φάρμα πληροί όλες τις προδιαγραφές για ζουν σε αυτή. Υπάρχουν τρεις χώροι (σταύλοι) που θα μπορούσαν τα ζώα να μπουν ώστε να προφυλαχτούν από τις καιρικές συνθήκες, όμως …προτίμησαν να είναι έξω. Τώρα αν υπήρχε λάσπη από τη βροχή στο χωράφι, αυτό είναι φυσικό αφού είχε βρέξει και δεν θα μπορούσαμε εμείς να κάνουμε τίποτα» σημειώνουν στο naxostimes οι ιδιοκτήτες, τονίζοντας παράλληλα ότι τους προκάλεσε έκπληξη η καταγγελία, αφού πάντα φροντίζουν τα ζώα με τον καλύτερο τρόπο.

Ωστόσο, όπως είπαν, ο ιδιοκτήτης των ζώων έφυγε από τη ζωή πριν από δύο μήνες και πλέον τη φάρμα έχει αναλάβει άλλο μέλος της οικογένειας που φροντίζει τα ζώα όπως πρέπει και «με όλη του την αγάπη».

(Visited 1.866 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*