Στους δρόμους βγήκαν αλιείς και κυνηγοί της Νάξου για την «άδικη απαγόρευση κυνηγιού και ψαρέματος» (video+φώτος)

Newsroom
24/01/2021 15:12
 
 
 

 

Στους δρόμους βγήκαν σήμερα το πρωί κυνηγοί και ερασιτέχνες αλιείς της Νάξου για να «εκφράσουν την απογοήτευση και αγανάκτηση τους για τη συνεχιζόμενη άδικη απαγόρευση κυνηγιού και ερασιτεχνικής αλιείας».

Φορώντας μάσκες προστασίας, ψαράδες και κυνηγοί με τα σκυλιά τους, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Κυριακής, στις 11:00, στην κεντρική πλατεία της παραλίας Χώρας Νάξου και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης.

Η Συντονιστική Επιτροπή Κυνηγών – Αλιέων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξέδωσε ψήφισμα που κάνει λόγο για «επιλεκτική στοχοποίηση», «εμπάθεια», «αντιδημοκρατική νοοτροπία» και «παραλογισμό».

Οι ερασιτέχνες ψαράδες και κυνηγοί της Νάξου ζητούν την άρση της απαγόρευσης μετακίνησης τους άμεσα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται.

Το ψήφισμα που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Κυνηγών – Αλιέων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Οι Κυνηγοί και οι Ερασιτέχνες Αλιείς της Νάξου, στη σημερινή συγκέντρωση εκφράζουν την απογοήτευση και αγανάκτηση τους για τη συνεχιζόμενη άδικη απαγόρευση κυνηγιού και ερασιτεχνικής αλιείας.

Θεωρούν ότι υπάρχει επιλεκτική στοχοποίηση σε αντίθεση με πολίτες που ασχολούνται με άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Η αλαζονεία αποδείχτηκε ισχυρότερη της επιστημονικής λογικής και κυριάρχησαν η ιδεοληψία, η εμπάθεια, η αντιδημοκρατική νοοτροπία και ο παραλογισμός.

Η πολύπλευρη δραστηριότητα κυνηγών και αλιέων. Βοηθά τη φύση με ουσιαστικές παρεμβάσεις, σε αντίθεση με παραπλανητικές οικολογικές καταγγελίες του καναπέ.

Ζητάμε την άρση της απαγόρευσης μετακίνησης μας άμεσα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται.

Συντονιστική Επιτροπή Κυνηγών – Αλιέων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

(Visited 4.814 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.