Και νέα κρούσματα στο Φιλώτι – Κλείνει το Δημοτικό σχολείο – Έρχεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Φιλώτι Νάξου
Newsroom
25/02/2021 20:57
 
 
 

 

Συναγερμός έχει σημάνει στο Φιλώτι της Νάξου όπου μετά από ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) που πραγματοποιήθηκαν και σήμερα Πέμπτη αρκετοί ήταν και πάλι θετικοί στον κορωνοϊό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκαν 146 έλεγχοι, 6 από τους οποίους ήταν θετικοί. Να υπενθυμίσουμε ότι τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν 156 έλεγχοι και βρέθηκαν 11 θετικοί στον SARS-CoV-2.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί το νησί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ «για την εντατικοποίηση των ελέγχων».

Ωστόσο όπως σημειώνει ο κ. Λιανός «Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, το Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου θα κλείσει από αύριο και για 14 ημέρες».

Σε ότι αφορά το ΕΠΑΛ Νάξου (που βρίσκεται στο Φιλώτι) και το ΔΙΕΚ δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση, εάν θα λειτουργήσουν.

Η δήλωση του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, το Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου θα κλείσει από αύριο και για 14 ημέρες.

Μετά την ολοκλήρωση των σημερινών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού SARS-CoV-2 παραμένουμε σε εγρήγορση, τηρούμε αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, πλύσιμο χεριών) και περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας.

Την ερχόμενη εβδομάδα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στο νησί μας για την εντατικοποίηση των ελέγχων.

(Visited 3.105 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*