Αυτό είναι το νέο Συντονιστικό της Ο.Μ. Νάξου του ΣΥΡΙΖΑ – Ο Παναγιώτης Στεργίου ο νέος συντονιστής

Newsroom
11/03/2021 22:59
 
 
 

 

Μετά τις πρόσφατες εκλογές, προέκυψε νέο Συντονιστικό της Οργάνωσης Μελών (Ο.Μ.) Νάξου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη (10 Μαρτίου).

Το νέο όργανο είναι 9μελές αντί του απερχόμενου 7μελούς λόγω της διεύρυνσης της οργάνωσης και της σημαντικής αύξησης του αριθμού των μελών.

Την ευθύνη του Συντονιστή ανέλαβε ο Παναγιώτης Στεργίου και του Αναπληρωτή Συντονιστή η Αλεξάνδρα Τσουμάνη.

Μέλη του Συντονιστικού είναι οι: Ανωμερίτης Γιάννης, Βασαλάκης Μανώλης, Βερύκοκκος Λευτέρης, Καϊδατζής Ερωτόκριτος, Καραβίας Θανάσης, Κούλικας Γιώργος και Περράκη Γεωργία.

Όπως σημειώνει η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου «μια νέα εποχή ξεκινάει. Με ορμή και αποφασιστικότητα ξεκινάμε για την επόμενη μέρα που είναι αναγκαία όσο ποτέ στον τόπο μας, σαν συνέπεια της εκμετάλλευσης του φαινομένου της πανδημίας, της ακραίας νεοφιλελεύθερης κυβερνητικής πολιτικής και του αυταρχισμού που ενεργούν εις βάρος της παραγωγής, του τουρισμού, των εργαζομένων αλλά και ουσιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων. Καλούμε όλους τους Δημοκρατικούς και Προοδευτικούς πολίτες να πυκνώσουν τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, να μεγαλώσουν ακόμα πιο πολύ την οργάνωσή μας και να συστρατευτούν μαζί μας, ώστε να φέρουμε το συντομότερο δυνατό την νέα σελίδα που έχει ανάγκη ο τόπος μας».

Εγγραφές νέων μελών μπορούν να γίνουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας isyriza.gr ή με φυσική παρουσία στα γραφεία της οργάνωσης στην οδό Παπαβασιλείου στη Χώρα Νάξου (22850-27469).

(Visited 862 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*