Δια περιφοράς η αυριανή, έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Newsroom
19/05/2021 17:02
 
 
 

 

Έκτακτη – κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων δια περιφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή fax θα πραγματοποιηθεί αύριο 20 Μαΐου.

Η συνεδρίαση θα διαρκέσει 2 ώρες (από τις 11:00 μέχρι τις 13:00) με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) περιόδου 2021-2022 και υποβολής αιτήματος πρόσληψης δύο (2) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) για την υλοποίησή τους.

2.Έγκριση ή μη αιτήματος παραχώρησης του Δ.Α.Κ. Νάξου για τη διεξαγωγή του διεθνούς meeting 3ο Portarathlon στην Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

3.Έγκριση ή μη αιτήματος παραχώρησης του Δ.Α.Κ. Νάξου για τη διεξαγωγή του διασυλλογικού πρωταθλήματος της κατηγορίας Κ18 στην Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

4.Έγκριση εγγραφής επτά (7) νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για την κάλυψη ισάριθμων θέσεων που προέκυψαν μετά τον καθορισμό νέας δυναμικότητας.

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα για το 1ο θέμα λόγω της προθεσμίας υποβολής του σχετικού αιτήματος, για το 2ο και 3ο θέμα λόγων των προθεσμιών διεξαγωγής των αγώνων και για το 4ο θέμα λόγω της αναγκαιότητας για την άμεση εγγραφή των νηπίων.

(Visited 256 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*