Αφιερωμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το φετινό summer camp του Naxos Watersports Activities

Newsroom
21/05/2021 13:06
 
 
 

 

Για 12η χρονιά, το Naxos Watersports Activities διοργανώνει καλοκαιρινό camp για παιδιά από 4 έως 14 ετών.

Το φετινό camp είναι αφιερωμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Έχοντας ως βάση τα υδάτινα σπορ (όπως η κολύμβηση, η ιστιοπλοΐα και η ιστιοσανίδα), τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς και Έλληνες και Ελληνίδες ολυμπιονίκες, όπως η Σοφία Μπεκατώρου, ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, ο Γιώργος Αφρουδάκης, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Άννα Κορακάκη, στους οποίους θα γίνουν σχετικά αφιερώματα μέσα από τις διάφορες δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί για το φετινό καλοκαίρι.


Γνώμονας των έμπειρων προπονητών είναι η διασκέδαση και η ασφάλεια των παιδιών, γι’ αυτό κι έχει προετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, παιχνίδι και δώρα.

Εν αναμονή νέων οδηγιών για τη πραγματοποίηση των αθλοπαιδιών (ηλικίες και τεστ) μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς, έχει υπάρξει μέριμνα για τη δωρεάν παροχή self-test με την εγγραφή.


Έναρξη 28 Ιουνίου!
Προεγγραφές: 6909365558 | naxoswatersports@gmail.com

Σύντομα θα ανακοινωθούν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες!

 

(Visited 487 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.