Καλά τα νέα για την μικρούλα «Αφροδίτη» – Ετοιμάζεται να επιστρέψει στη θάλασσα

Newsroom
24/05/2021 11:18
 
 
 

 

Τα ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας της μικρούλας «Αφροδίτης» θέλησε να μοιραστεί ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου, με αφορμή την (χθεσινή) Παγκόσμια Ημέρα Χελώνας.

Η μικρή Caretta caretta είχε βρεθεί ημιθανής την πρώτη μέρα του Μαρτίου από περαστική στην παραλία του Αγίου Γεωργίου, η οποία απευθύνθηκε άμεσα τον Σύλλογο. Από την αρχή, θεωρήθηκε ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση, λόγω του νεαρού της ηλικίας της, του κατάγματος στο πτερύγιο και την γενική κακή φυσική κατάσταση της.

Ωστόσο, η εντατική φροντίδα στον σταθμό του Συλλόγου Προστασίας Άγριας Ζώης Νάξου και οι πολύτιμες συμβουλές του Συλλόγου για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας «ΑΡΧΕΛΩΝ», είχαν ως αποτέλεσμα η μικρή Αφροδίτη να έχει ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, να αυξήσει το βάρος της (από 147 γρ. σε 364 γρ.) και είναι πλέον να έτοιμη να επιστρέψει στην θάλασσα, έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσει το μαγικό ταξίδι της…
(Visited 104 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.