Δημοσιογράφοι του CNN.gr στη Νάξο για την προβολή του πολυδιάστατου τουριστικού προϊόντος της

Newsroom
03/06/2021 16:09
 
 
 

 

Στη Νάξο βρέθηκαν από τις 28 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου δημοσιογράφοι του καταξιωμένου ειδησεογραφικού ιστότοπου CNN.gr, κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Στόχος της στοχευμένης επίσκεψης ήταν η προβολή των διαφορετικών διαστάσεων του τουριστικού προϊόντος της Νάξου (δραστηριότητες, γαστρονομία, φυσικό κάλλος, παραλίες), μέσω ταξιδιωτικών άρθρων και βίντεο τα οποία θα απευθύνονται στο επιλεγμένο ταξιδιωτικό κοινό του CNN.gr.

Σημειώνεται ότι το CNN.gr συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων επισκεπτών με ποιοτικά ενδιαφέροντα και διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο Youtube channel με πάνω από 70.000 εγγεγραμμένους χρήστες.

Οι δημοσιογράφοι του ιστότοπου συμμετείχαν σε εκτενή tours, ενώ είχαν επαφές με ειδικούς, καθώς και με εκπροσώπους του Δήμου και επαγγελματίες ώστε να αποτυπώσουν παράλληλα τον βαθμό ετοιμότητας του προορισμού, δεδομένων των ειδικών συνθηκών.

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ευχαριστεί θερμά τη Blue Star Ferries, την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου, το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, τον Σύλλογο Ενοικιαστών Οχημάτων Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, καθώς και όλους τους επαγγελματίες που εθελοντικά συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχημένη υλοποίηση της ενέργειας.

 

(Visited 366 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*