Νάξος: Παράπονα για τις αλλεπάλληλες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος – Τι απαντά η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ

Newsroom
04/06/2021 14:37
 
 
 

 

Τα παράπονα τους εκφράζουν στο naxostimes.gr πολίτες και επιχειρηματίες της Νάξου για τις αλλεπάλληλες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλές περιοχές του νησιού.

Κάποιες από τις διακοπές ρεύματος είναι προγραμματισμένες κάποιες άλλες όμως όχι με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και την τάση του ρεύματος με κίνδυνο να υποστούν βλάβες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Αγανακτισμένος επιχειρηματίας από την Αγία Άννα αναφέρει ότι «από τότε που έγινε η ηλεκτρική διασύνδεση με την ηπειρωτική Ελλάδα, οι διακοπές είναι συνεχόμενες και πολύ περισσότερες από πριν και δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει. Περιμέναμε πώς και πώς να ανοίξουμε τις επιχειρήσεις μας και σχεδόν δε μπορούμε να δουλέψουμε με τις συνεχόμενες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος».

«Κινδυνεύουν οι ηλεκτρικές μας συσκευές και οι υπολογιστές μας με όλο αυτό που συμβαίνει» σημειώνει πολίτης από της περιοχή της Χίλιας Βρύσης που καθημερινά μπορεί και περισσότερες από μία φορά να συμβεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος. «Ποιος θα πληρώσει τυχόν ζημιές; Εμείς είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας απέναντι στη ΔΕΔΔΗΕ και ζητάμε να σταματήσει πια αυτό το φαινόμενο» τονίζει παράλληλα.

Για τα παραπάνω προβλήματα σε απάντηση του στο naxostimes.gr το γραφείο της Διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ κάνει λόγο για προγραμματισμένες διακοπές οι οποίες οφείλονται στο γεγονός ότι στο νησί βρίσκονταν ο εργολάβος για τη συντήρηση του δικτύου.

«Υπήρχαν πράγματι πολλές προγραμματισμένες διακοπές τον προηγούμενο μήνα επειδή στη Νάξο βρίσκονταν ο εργολάβος που πραγματοποιούσε εργασίες για τη συντήρηση του δικτύου» τoνίζει. Σε ότι αφορά μη προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος ανέφερε ότι αυτές προκύπτουν από βλάβες που αναφέρονται από πολίτες.

(Visited 548 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*