Στο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου η φετινή δωρεάν καλοκαιρινή φύλαξη παιδιών με δημιουργική απασχόληση – Δείτε τα δικαιολογητικά

Newsroom
11/06/2021 11:03
 
 
 

 

Για 4η συνεχή χρονιά, συνεχίζει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών τη λειτουργία του προγράμματος Καλοκαιρινής Φύλαξης Παιδιών με Δημιουργική Απασχόληση.

Μάλιστα, φέτος, σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης των διαφορών που προκύπτουν από τις μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, το πρόγραμμα θα λειτουργήσει στην Δ.Ε. Δρυμαλίας και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου.

Το πρόγραμμα θα είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν και δικαίωμα συμμετοχής έχουν εργαζόμενες μητέρες που είναι δημότες του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Η καλοκαιρινή φύλαξη παιδιών με δημιουργική απασχόληση θα έχει διάρκεια από 05-07-2021 έως 25-08-2021, με ωράριο λειτουργίας από τις 07:30 το πρωί έως τις 15:30 το μεσημέρι (Δευτέρα έως Παρασκευή). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

Στόχος του προγράμματος είναι αφενός η παροχή μιας ουσιαστικής λύσης στους εργαζόμενους γονείς που προβληματίζονται για τη φύλαξη των παιδιών τους κατά τη διάρκεια των διακοπών κι αφετέρου η απασχόληση των παιδιών με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, μέσα από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και ποικίλα προγράμματα.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 15 Ιουνίου (09:00-13:00) στα Γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Χώρα Νάξου, δίπλα στο βενζινάδικο REVOIL – Φηκάς)
Τηλ: 22850-24259, 22850-23771

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ (Δηλώσεις συμμετοχής δεν θα γίνονται δεκτές χωρίς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά):

1) Αίτηση γονέα ή κηδεμόνα.

2) Υπεύθυνη δήλωση γονέα ότι το παιδί δεν ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

3) Ιατρική βεβαίωση για την κατάσταση υγείας του παιδιού (Γίνεται δεκτό το πρόσφατο ατομικό δελτίο υγείας μαθητή Α.Δ.Υ.Μ. που δίνεται από το σχολείο).

4) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

5) Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

6) Αποδεικτικό εργασίας μητέρας ή κάρτα ανεργίας.

ζ) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος.

Για όσα παιδιά έχουν συμμετάσχει ξανά στο πρόγραμμα τα δικαιολογητικά δ) και ε) δεν είναι απαραίτητα.

 

(φωτό αρχείου)

(Visited 400 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*