Από το νοσοκομείο στον ανακριτή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο (video)

Newsroom
22/07/2021 13:51
 
 
 

 

Λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης εξήλθε καλά στην υγεία του από το Νοσοκομείο Νάξου ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς, ο οποίος λίγο αργότερα οδηγήθηκε στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 30χρονος, όπως δημοσίευσε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το naxostimes.gr, το βράδυ της Τετάρτης ένιωσε αδιαθεσία στο κελί του στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του νησιού.

Ο 30χρονος έμεινε στο νοσοκομείο όλη τη νύχτα και – όπως δήλωσαν οι θεράποντες γιατροί – διαγνώστηκε με «πτώση επιπέδου συνείδησης». Οι συνήγοροι του 30χρονου, που ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί από τους δημοσιογράφους για το περιστατικό υγείας του εντολέα τους, τον επισκέφτηκαν στο Νοσοκομείο ισχυριζόμενοι ότι ο 30χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Αυτήν την ώρα, ο 30χρονος μαζί με τους δικηγόρους του βρίσκεται στον Ανακριτή, ενώ νωρίτερα οι συνήγοροι συνέταξαν απολογητικό υπόμνημα.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, αναμένονται οι δηλώσεις των δικηγόρων του 30χρονου και το naxostimes.gr θα σας ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι έξω από το Πρωτοδικείο Νάξου είχαν συγκεντρωθεί αλληλέγγυοι ενάντια στην βία κατά των γυναικών, που αποδοκίμασαν έντονα τον 30χρονο γυναικοκτόνο κατά την προσαγωγή του στον Ανακριτή.

 

(Visited 1.181 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*