Τρεις σύλλογοι ενώνουν δυνάμεις για την εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Σχολείο Απειράνθου

Newsroom
10/08/2021 10:58
 
 
 

 

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν αύριο Τετάρτη 11 Αυγούστου ο Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απειράνθου «Τα Φανάρια» και τον Εξωραϊστικό-Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μουτσούνας Νάξου «Τα Καπόνια».

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Σχολείο Απειράνθου (απαραίτητος ο Α.Μ.Κ.Α.).

Οι σύλλογοι καλούν όλους τους Απεραθίτες – και κυρίως τους συγγενείς και φίλους όλων όσων χρειάστηκαν και έλαβαν αίμα τα προηγούμενα χρόνια από την τράπεζα αίματος του συλλόγου – να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να στηρίξουν τον καθιερωμένο πια θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας, που βρίσκεται πάντοτε στην υπηρεσία των πασχόντων συνανθρώπων μας, καλύπτοντας τις ανάγκες για αίμα όλων όσων το χρειαστούν μελλοντικά.

«Η ανταπόκριση στο κάλεσμα αυτής της υψίστης κοινωνικής προσφοράς αποτελεί ηθική υποχρέωση όλων μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Χορηγός της φετινής εθελοντικής αιμοδοσίας είναι τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis (Λ. Βεΐκου 19 Γαλάτσι), τα οποία θα καλύψουν τα έξοδα για την εκτύπωση των αφισών, τις κούπες που θα λάβουν ως δώρο οι εθελοντές αιμοδότες και το κόστος του τραπεζιού στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μετά την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας. Ο Απεραθίτικος Σύλλογος ευχαριστεί τον Κώστα Μπάκαλο και τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis για την ευγενική χορηγία.


(Visited 85 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*