Τα σκουπίδια «πολιορκούν» τον Απόλλωνα – Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι για την αλγεινή εικόνα του χωριού

Newsroom
12/08/2021 13:06
 
 
 

 

Τραγική χαρακτηρίζουν κάτοικοι του χωριού την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια στον Απόλλωνα – εν μέσω μάλιστα τουριστικής περιόδου.

Το naxostimes.gr έγινε αποδέκτης καταγγελιών, σύμφωνα με τις οποίες η αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται κάθε τρεις με τέσσερις μέρες (χωρίς να πλένονται οι κάδοι), με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών και εν τέλει να ξεχειλίζουν από τους λιγοστούς μικρούς κάδους που εξυπηρετούν τον Απόλλωνα.

Οι ίδιες καταγγελίες αναφέρουν, επίσης, ότι έχουν απομακρυνθεί όλοι οι κάδοι μέσα από το χωριό (με πρόφαση ότι τα – ελάχιστα – εστιατόρια απορρίπτουν σε αυτούς τρόφιμα και κρέατα), κάτι που δυσχεραίνει στον μέγιστο βαθμό την απομάκρυνση των οικιακών απορριμμάτων που καταλήγουν στα… καλαθάκια δίπλα στους επισκέπτες!

Οι καταγγέλλοντες επισήμαναν ότι υπήρξε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Σιδερή, χωρίς όμως να βελτιωθεί η εικόνα που παρουσιάζει ο Απόλλωνας, ο οποίος στην κυριολεξία «πολιορκείται» από τα σκουπίδια.

Ποια είναι η λύση σύμφωνα με όσους διαμαρτύρονται; Επαναφορά των κάδων στην αρχική τους θέση και καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων, τουλάχιστον για τις δύο εβδομάδες που έχει τουρίστες το χωριό, ούτως ώστε να μην πάρουν μαζί τους αναμνήσεις… γεμάτες βρώμα και δυσωδία.

(Visited 457 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*