VIDEO: Συγκίνηση στο λιμάνι Νάξου – Τα πλοία και οι καβοδέτες αποχαιρετούν το Βασίλη Βιλαντώνη

Newsroom
01/09/2021 03:02
 
 
 

 

Με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο αποχαιρέτησαν το Βασίλη Βιλαντώνη τα πλοία στο λιμάνι της Νάξου αλλά και οι άλλοτε συνάδελφοί του καβοδέτες…

Η σορός του άτυχου Βασίλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα το απόγευμα χτυπημένος από τον κορωνοϊό, έφτασε στην αγαπημένη του Νάξο το βράδυ της Τρίτης με το Superferry ΙΙ.

Στο λιμάνι, τον περίμεναν όλοι οι άλλοτε συνάδελφοί του καβοδέτες του νησιού, με δάκρυα στα μάτια.

Το SuperFerry έφτασε στο λιμάνι της Νάξου στις 10:30 το βράδυ και την ώρα που αποβιβάστηκε το όχημα με τη σορό του Βασίλη, σφύριξε πένθιμα αποχαιρετώντας με αυτό τον τρόπο έναν αγαπητό άνθρωπο του λιμανιού της Νάξου. Το ίδιο και το Blue Star Naxos… που βρίσκονταν την ίδια ώρα στο λιμάνι του νησιού… Τον αποχαιρέτησε κορνάροντας και αυτό, με ξεχωριστό από το γνώριμο τρόπο, αποδίδοντας τιμές στο Βασίλη.

Ο Βασίλης Βιλαντώνης υπηρέτησε ως καβοδέτης το λιμάνι της Νάξου για πολλά χρόνια. Μάλιστα υπήρξε και πρόεδρος των καβοδετών. Όλοι τον αγαπούσαν και τον σέβονταν για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, το ήθος και την εργατικότητα του. Και όλοι ήταν την Τρίτη το βράδυ εκεί, με βαθιά συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια, για να τον προϋπαντήσουν για τελευταία φορά στο λιμάνι της Νάξου, στο οποίο είχε αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος από τη ζωή του.

Η κηδεία του Βασίλη Βιλαντώνη θα γίνει την Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι στη Μητρόπολη Νάξου.

(Visited 12.020 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*