Υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Μανιός

Newsroom
27/09/2021 9:18
  •  
  •  
  •  

 

Την υποψηφιότητα του για το αξίωμα του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο Εκπαιδευτικός από το Φιλώτι Αντώνης Μανιός.

Ο κ. Μανιός σε ανοιχτή επιστολή αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση για την υποψηφιότητα του και καλεί όλους να συμμετέχουν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στη ΔΗΜ.Τ.Ο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και να τον στηρίξουν. «Για να στείλουμε μήνυμα ενότητας, για να δώσουμε δύναμη στις Οργανώσεις μας» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η επιστολή του κ. Μανιού:

Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες, φίλες και φίλοι.

Στις 24 Οκτωβρίου 2021, θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη νέων προσώπων στα κομματικά μας όργανα, τηρώντας πιστά τις καταστατικές της διαδικασίες, όπως αυτές ψηφίστηκαν στο συνέδριο μας.

Έχοντας συναίσθηση της ανάγκης να συστρατευτούμε όλοι στην πρώτη γραμμή, έλαβα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Το έπραξα από επιθυμία να αγωνιστώ ανιδιοτελώς όπως πάντα από όποια θέση και αν κατείχα για τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης Φιλελεύθερης παράταξης μας.

Το έπραξα για να δώσω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις τον αγώνα για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα μας.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη και μπορεί να εκφράσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, σ’ αυτή τη δύσκολη για την πατρίδα μας περίοδο.
Φιλοδοξώ, πως όλοι μαζί ενωμένοι, παλιά και νέα μέλη της, να την μετατρέψουμε σε ένα ανοιχτό και σύγχρονο κόμμα με εσωκομματική δημοκρατία και διάλογο.

Η Τοπική μας Οργάνωση θα πρέπει να είναι κοντά στην πολυνησιωτική μας κοινωνία, να την αφουγκράζεται και να συμμετέχει ενεργά, κάνοντας προτάσεις σε προβλήματα που αναζητούν λύσεις, ώστε η ζωή των συμπολιτών μας να γίνει καλύτερη. Θα πρέπει ακόμη να επαναφέρει δυναμικά, σε τοπικό επίπεδο, την υγιή πολιτική στο έχοντας ενεργό ρόλο και λόγο για το καλό των νησιών μας και των κατοίκων τους.

Γι΄ αυτούς τους λόγους, σας καλώ όλους να συμμετάσχετε μαζικά στις εκλογές της ΔΗΜ.Τ.Ο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στηρίζοντας την υποψηφιότητα μου αλλά και σε όλες τις εσωκομματικές κάλπες. Για να στείλουμε μήνυμα ενότητας, για να δώσουμε δύναμη στις Οργανώσεις μας.

Με εκτίμηση
Αντώνης Μανιός

Βιογραφικό του Αντώνη Μανιού (Εκπαιδευτικός Δάσκαλος)

Ο Αντώνης Μανιός, γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα και είναι μόνιμος κάτοικος Φιλωτίου Νάξου. Γιος του Μανώλη και της Κυριακής Μανιού, παντρεμένος με την Μαρία Μουστάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών, καθώς και του Θεολογικού και του Παιδαγωγικού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με ενεργό δράση στις φοιτητικές εκλογές με την παράταξη της ΔΑΠ.ΝΔΦΚ, αντιπρόεδρος των Φοιτητικών Συλλόγων των ανωτέρων σχολών και εκπρόσωπος των φοιτητών για 2 έτη στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2007-2009 διορίστηκε ως αναπληρωτής στο μονοθέσιο Δημοτικό Σχολείο Χειμάρρου. Από το έτος 2010 μέχρι και σήμερα είναι διορισμένος στο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου Νάξου.

Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Νηπιαγωγών και Δασκάλων Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων.
Ενεργό μέλος σε Συλλόγους.

Από 01-01-2007 και μέχρι την 31-12-2010 ήταν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δρυμαλίας και ορίστηκε από τον Δήμαρχο Δρυμαλίας Μπαρδάνη Ιωάννη ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού. Εκλέχτηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δρυμαλίας, για την διετία 2009-2010.
Από 01-01-2011 έως το 2014 ήταν Αντιδήμαρχος, του ενιαίου πλέον, Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με τομέα ευθύνης την ενότητα Δρυμαλίας και ως αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού ορισμένος από τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μαργαρίτη Εμμανουήλ και με πρόταση του ιδίου ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ως μέλος και το 2017 με 2018 ώς αντιπρόεδρος του τότε ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

(Visited 1,268 times, 1 visits today)