Νάξος: Τα νέα Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου, Κοινωφελούς Επιχείρησης και Σχολικών Επιτροπών θα αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο

Newsroom
01/10/2021 15:11
 
 
 

 

Το διορισμό των μελών και τη συγκρότηση των νέων διοικητικών συμβουλίων του Λιμενικού Ταμείου, της Κοινωφελούς Επιχείρησης και των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην τακτική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Στη συνεδρίαση που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη θα συζητηθούν μεταξύ άλλων και η ανάγκη μίσθωσης για στέγαση βρεφονηπιακού σταθμού στη Χώρα αλλά και η παραχώρηση χώρου στην Υπηρεσία Σμυριδωρυχείων στο δημοτικό κατάστημα στο Χαλκί.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

1. Λήψη απόφασης για την ανάγκη μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού στην Κοινότητα Νάξου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
2. Λήψη απόφασης για παράταση ή μη σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στη θέση «Φουντάνα» για χώρο στάθμευσης οχημάτων.
3. Διορισμός μελών και συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
4. Διορισμός μελών και συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων .
5. Διορισμός μελών και συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
6. Διορισμός μελών και συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου.
7. Aναμορφώσεις χρηματοδοτούμενων έργων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, έτους 2021.
8. Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2021.
9. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 26/2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Έγκριση κατανομής πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (A΄δόση έτους 2021)».
10. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χώρου στην Υπηρεσία Σμυριδωρυχείων στο Δημοτικό Κατάστημα Κοινότητας Χαλκείου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
11. Αποδοχή απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου για την απογραφή του καταργημένου Νομικού Προσώπου ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. και τροποποίηση κεφαλαίου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

(Visited 254 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*