Νάξος: Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο του αεροδρομίου μετά από γαμήλιο γλέντι

Newsroom
03/10/2021 13:40
 
 
 

 

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 82χρονο σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ στο δρόμο του αεροδρομίου στη Νάξο. Και οι δύο βρίσκονταν σε γαμήλιο γλέντι στη Στελίδα της Νάξου.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr, ο άτυχος 82χρονος συνήθιζε να κάνει τις διαδρομές του πεζός. Έτσι κι εχθές το βράδυ, μετά το γλέντι γάμου στον οποίο ήταν καλεσμένος, περίπου στις 23:00, ξεκίνησε να πάει στο χωριό του, το Γαλανάδο, με τα πόδια.

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου-κι αυτός μετά το γαμήλιο γλέντι- κινούνταν στον ίδιο δρόμο, δεν αντιλήφθηκε τον πεζό που κινήθηκε στο οδόστρωμα, τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 82χρονο σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο της Νάξου όπου μετά από δύο ώρες κατέληξε.

Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και από το Αστυνομικό Τμήμα της Νάξου γίνεται έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Δρόμος ακατάλληλος για πεζούς και ποδηλάτες

Ο δρόμος, αν και είναι παραλιακός και οδηγεί σε κοντινές ή και σε μακρινές τουριστικές περιοχές, παραλίες και επιχειρήσεις, δε διαθέτει πεζοδρόμιο ή οποιοδήποτε άλλο χώρο για να μπορούν να περπατούν με ασφάλεια οι πεζοί ή να μπορούν να διέρχονται οι ποδηλάτες.

Σε όλα αυτά, έρχεται και το βραδινό σκοτάδι, αφού ο φωτισμός δεν είναι επαρκής και όσοι κυκλοφορούν πεζοί ή με ποδήλατο, πραγματικά κινδυνεύουν.

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο δρόμο στο παρελθόν έχουν χαθεί κι άλλες ανθρώπινες ζωές και έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα.

Το πεζοδρόμιο στον συγκεκριμένο δρόμο είναι πάγιο αίτημα κατοίκων της Νάξου και επιχειρηματιών τουρισμού, όμως μέχρι σήμερα -δυστυχώς- δεν έχει γίνει καμία κίνηση ώστε να υλοποιηθεί.

(Visited 9.418 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*