Στη Νάξο ο διεθνούς φήμης Διαισθητικός Σύμβουλος (μέντιουμ) Μιχάλης Κυριακόπουλος

Newsroom
03/10/2021 23:50
 
 
 

 

Στη Νάξο βρίσκεται ο διεθνούς φήμης Διαισθητικός Σύμβουλος, Παραψυχολόγος (μέντιουμ) Μιχάλης Κυριακόπουλος μιας και το νησί αποτελεί τόπο καταγωγής του.

Ο Μιχάλης λατρεύει τη Νάξο και ιδιαίτερα τον Απόλλωνα στον οποίο πέρασε κι εφέτος το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού μιας και εκεί διατηρεί δικό του σπίτι. Και δεν είναι τυχαία η αγάπη του για τη Νάξο αφού είναι το νησί της μητέρας και της αγαπημένης του γιαγιάς η οποία είχε το «χάρισμα» της διαίσθησης που ο Μιχάλης κληρονόμησε.

«Στη Νάξο πέρασα τα περισσότερα καλοκαίρια της ζωής μου μιας και η γιαγιά μου Ντέπυ Κοβατζή, που υπήρξε διάσημο μέντιουμ, κατάγονταν από το νησί, από την Κόρωνο» μας λέει σε μια ευχάριστη και ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε μαζί του.

«Ασχολούμαι ανεπίσημα με τη διαίσθηση από 15 ετών, γιατί το χάρισμα το κληρονόμησα από τη γιαγιά. Άργησα, γιατί ήθελα πρώτα να κάνω άλλα πράγματα».

Ο Μιχάλης Κυριακόπουλος με την ολοκλήρωση των σπουδών του στο BCA College στον τομέα του Marketing, και στη σχολή του ΑΝΤ1 στο TV & Film Studies, μετακόμισε στην Κύπρο. Εκεί δημιούργησε την πρώτη του εμπορική εταιρεία εισαγωγής ενδυμάτων χονδρικής-λιανικής. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, προσλαμβάνεται ως Manager σε γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με την επιστήμη της διαίσθησης.

Έχοντας το χάρισμα της διαίσθησης αλλά και την απαραίτητη γνώση του τι σημαίνει επιχείρηση, καταφέρνει εξαιρετικές συνεργασίες στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια επαγγελματικών επισκέψεών του σε διάφορες χώρες, αναπτύσσει στενές σχέσεις με αρκετούς πελάτες, τους οποίους, έπειτα από παρότρυνσή τους, αρχίζει να τους συμβουλεύει και σε άλλους τομείς της ζωής τους μέσω της διαίσθησής του -αρχικά σε φιλικό επίπεδο και αργότερα σε επαγγελματικό.

Στα τέλη του 2019 και με τη μόνιμη επιστροφή του στην Αθήνα, μετέφερε και την έδρα των επιχειρήσεών του, η οποία τώρα, όπως μας λέει, θα μεταφερθεί στη Νάξο.

«Αγαπάω το νησί μας και η επιθυμία μου είναι να φέρνω κόσμο στη Νάξο. Στα σχέδια μου είναι, να βλέπω εδώ τους διεθνής πελάτες μου αλλά και να διοργανώσω σεμινάρια σχετικά με την παραψυχολογία στα οποία θα συμμετέχουν διεθνείς προσωπικότητες. Στόχος μου είναι να βοηθήσω να «ξεκλειδώσει» ο καθένας τις εσωτερικές δυνάμεις που έχει και εγώ να ασχοληθώ με την έρευνα της παραψυχολογίας. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε διαίσθηση, απλώς κάποιοι έχουν την πειθαρχία να την ακούν» σημειώνει.

Ο Μιχάλης Κυριακόπουλος έχει κάνει πολλές και σημαντικές προβλέψεις όπως είναι η εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία όπως προβλέπει θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του 2022 όπου σταδιακά θα αρχίσει να υποχωρεί.

Μπορεί να δώσει συμβουλές για επαγγελματικά, οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα ενώ σε πολλές περιπτώσεις η διαίσθησή του, δίνει απαντήσεις για χαμένα αντικείμενα ή ζώα.

«Αυτό που κάνω εγώ, που βασίζομαι στη διαίσθηση, είναι αυτό που κάνουν τα μέντιουμ. Εμείς βλέπουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ανθρώπου. Επίσης μπορούμε να βρούμε χαμένα αντικείμενα, χαμένα ζώα, να προβλέψουμε φυσικές καταστροφές ή να κάνουμε ακόμη και πολιτικές προβλέψεις».

«Είμαι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή για όποιον χρειαστεί τη βοήθειά μου. Έχω πελάτες από κάθε άκρη του κόσμου, celebrities πολιτικούς και επιφανείς επιχειρηματίες» σημειώνει.

Ο Μιχάλης Κυριακόπουλος βλέπει τους πελάτες του δια ζώσης ή μέσα από skype, zoom, messenger κ.λπ. κατόπιν ραντεβού.
Τηλέφωνο: 6958633643
Email: kyriakopoulos.michael@gmail.com

(Visited 1.542 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*