Μπερτσιάς σε Δημήτρη Λιανό: «Δεν είναι δα και φαραωνικό έργο μια βρύση…»

Newsroom
07/10/2021 14:25
 
 
 

 

Το θέμα της παροχής νερού στα αλιευτικά σκάφη της Νάξου και τα διερχόμενα από τη μαρίνα του νησιού καυτηριάζει με σχόλιο του ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Θανάσης Μπερτσιάς, ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Νάξου.

Ο κ. Μπερτσιάς εξαπολύει επίθεση στο δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό και τον καλεί να φροντίσει να τοποθετηθεί μια βρύση (η παροχή υπάρχει) ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται τα αλιευτικά.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Εδώ και ένα χρόνο περίπου σε κάθε διοικητικό συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου που τυγχάνει πρόεδρος ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, επισημαίνω στον ίδιο και στο διοικητικό συμβούλιο την αναγκαιότητα αλλά και την υποχρέωσή μας να παρέχουμε νερό στα αλιευτικά σκάφη που κατοικοεδρεύουν στην Νάξο αλλά και στα διερχόμενα σκάφη.

Πρέπει να καταλάβει ο κύριος Δήμαρχος ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο νερό και δεν πρέπει να δυσχεραίνουμε τη ζωή των δημοτών μας.

Η αδιαφορία του δημάρχου διαχωρίζει αυτή την επαγγελματική ομάδα σε πληβείους και πατρίκιους αφήνοντας μια στυφή γεύση αδικίας.

Ο δήμαρχος πρέπει να καταλάβει ότι η αποτελεσματικότητα που επικαλείται διαρκώς αποδεικνύεται από την επίλυση βασικών καθημερινών προβλημάτων, αυτό είναι εξάλλου που προσδίδει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους δημότες και βέβαια ένα θετικό πρόσημο στην πορεία αυτών που έχουν ενασχόληση με τα κοινά!

Υπάρχει παροχή έτοιμη!!
Ενεργοποίηση χρειάζεται και σίγουρα θέληση, δεν είναι δα και φαραωνικό έργο μια βρύση…».

Εδώ ήταν παλαιότερα η παροχή νερού

(Visited 391 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*