Μπερτσιάς: “Γκεμπελίστικες διαδρομές”! Εν κρυπτώ οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου”

Newsroom
09/10/2021 01:28
 
 
 

 

Με μία ακόμα καυστική ανακοίνωση επανέρχεται ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Θανάσης Μπερτσιάς που εξαπολύει δρυμία επίθεση στη δημοτική αρχή και προσωπικά στο δήμαρχο Δημήτρη Λιανό, αυτή τη φορά για την αναμετάδωση μέσω διαδικτύου των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Το θέμα ο κ. Μπερτιάς το έθεσε εκτός ημερήσιας διάσκεψης και κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης λαμβάνοντας την απάντηση ότι η παραμονή της συνεδρίασης στο διαδίκτυο έχει υψηλό κόστος.

Η ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας (παράταξη Λεονάρδου Χατζηανδρέου) Θανάση Μπερτσιά

Με τηλεδιάσκεψη γίνονται οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και οι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε να τις παρακολουθήσουν ούτε να συμμετέχουν σε αυτές όπως θα ήταν το δημοκρατικό και το δίκαιο. Ο δήμαρχος φυσικά δεν ενδιαφέρεται γι αυτό (όπως και για τόσα άλλα ακόμα) και δε δίνει τη δυνατότητα έστω της παρακολούθησης μέσα από το διαδίκτυο αφού ναι μεν μεταδίδεται ζωντανά από κάποιο άσχετο forum που κανείς δε γνωρίζει, αλλά μετά, ως δια μαγείας, η συνεδρίαση εξαφανίζεται και από εκεί.

Το θέμα το έθεσα στην τελευταία συνεδρίαση την Τετάρτη και η απάντηση ήταν ότι έχει μεγάλο κόστος (!!!) να παραμένει αναρτημένη στο διαδίκτυο η συνεδρίαση.

Για μια ακόμα φορά «μας δουλεύουν ψιλό γαζί» οι της δημοτικής αρχής και παίζουν κρυφτούλι για να μη μαθαίνουν οι πολίτες τα όσα συζητούνται εκεί και όσα θέματα περνάνε πίσω από την πλάτη τους.
Λες και θα ήταν κοστοβόρο να το αναμεταδίδουν από το facebook ή το youtube μέσω του zoom και να μπορεί ο καθένας ανά πάσα στιγμή να το παρακολουθήσει. Η δημοκρατία έχει πάει περίπατο μαζί με την ανάπτυξη και την πρόοδο αυτού του τόπου…

Κύριε Δημήτρη Λιανέ, πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι οι δημότες μας δεν είναι ιθαγενείς και να πάψετε να τους αντιμετωπίζετε ως τέτοιους;

(Visited 225 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*