Προβλήματα από συνεχόμενες διακοπές ρεύματος στη Νάξο – Σκοτάδι και …σιωπή από το ΔΕΔΔΗΕ

Newsroom
11/10/2021 00:02
 
 
 

 

Αλεπάλληλες διακοπές της ηλεκτροδότησης σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε πολλές περιοχές σε Χώρα και χωριά της Νάξου, δημιουργώντας σωρεία προβλημάτων στους καταναλωτές.

Δεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που δέχτηκε το naxostimes.gr από αγανακτισμένους (και συνεπείς στις πληρωμές του ηλεκτρικού ρεύματος) πολίτες οι οποίοι καταγγέλουν ότι οι διακοπές ήταν πολύωρες και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.

“Νομίζαμε ότι μετά τη διασύνδεση του νησιού με την ηπειρωτική χώρα θα ησυχάσαμε από τέτοιου είδους διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος αλλά δυστυχώς η κατάσταση χειροτέρεψε” σημειώνει κάτοικος του νησιού.

“Με τις συνεχόμενες και απροειδοποίητες διακοπές ρεύματος καθώς και τις εναλλαγές της τάσης που παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες, χάλασαν τα aircondition του σπιτιού μας” σημειώνει άλλος πολίτης ο οποίος αναρωτιέται ποιος θα του πληρώσει τη ζημιά. “Εμείς είμαστε συνεπείς στις πληρωμές μας, τώρα ποιος θα πληρώσει τη ζημιά από τις διακοπές ρεύματος;”.

Πολλοί πολίτες τυγχάνουν επίσης μηχανικής υποστήριξης εξαρτώμενη από το ηλεκτρικό ρεύμα και οι διακοπές ρεύματος δημιούργησαν προβλήματα στην υγεία τους.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και σε δεκάδες επιχειρήσεις, που ακόμα εξυπηρετούν παραθεριστές στο νησί.

Οι περιπτώσεις αμέτρητες και η αγανάκτηση μεγάλη…

Ακόμα περιμένουμε να μας πάρει κάποιος υπεύθυνος

Το naxostimes.gr κατέβαλε κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ τόσο στην Αθήνα όσο και τη Νάξο κατά τη διάρκεια της διακοπής (το Σάββατο το απόγευμα), όμως στάθηκε αδύνατον να πάρουμε μια υπεύθυνη απάντηση. 

Με το γραφείο της Νάξου δεν κατορθώσαμε να μιλήσουμε παρά μόνο με τον τηλεφωνητή, ενώ σε επικοινωνία μας με το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ ζητήσαμε μια απάντηση από κάποιον υπεύθυνο, την οποία …ακόμα περιμένουμε (!) παρά τη διαβεβαίωση που λάβαμε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μας.

Μπορεί να υπήρξε βλάβη, μπορεί η βλάβη να ήταν σημαντική, όμως αν μη τι άλλο, οι καταναλωτές δικαιούνται να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει και ανάλογα να πράξουν και να προγραμματίσουν τις δουλειές ή τις κινήσεις τους.

Όταν ο λογαριασμός του ηλεκτρικού δεν πληρωθεί, πολύ πρόθυμα και χωρίς κανένα ενδοιασμό ο ΔΕΔΔΗΕ κόβει το ρεύμα από τα νοικοκυριά. Όταν θα πρέπει να μεριμνήσει όμως για τις πιο πάνω περιπτώσεις …σιωπή.

(Visited 705 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*