Θ. Μπερτσιάς για ανάθεση έργου σε γιο αντιδημάρχου: “Ενωμένοι Μπορούμε” τελικά …να βολεύουμε τα δικά μας παιδιά!

Newsroom
14/10/2021 21:10
 
 
 

 

Την ανάθεση έργου στο γιο του αντιδημάρχου Βαγγέλη Παντελιά καταγγέλει ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Θανάσης Μπερτσιάς που επισυνάπτει και τη σχετική απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Λιανού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην καταγγελία αλλά και στο αναρτημένο στο Διαύγεια έγγραφο, ο Δημήτρης Λιανός αναθέτει στο Μανώλη Παντελιά το έργο “Συντήρηση και επισκευές σε χώρους πρασίνου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων” με το ποσό των 16.365 ευρώ.

Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο (βλ. στο τέλος του άρθρου) ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός:

“ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Την ανάθεση της υπηρεσίας: «Συντήρηση και επισκευές σε χώρους πρασίνου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» στον Εμμανουήλ Παντελιά, Κατασκευαστικές Εργασίες Συντήρησης, Τοποθέτησης Περιφράξεων με το ποσό των 16.365,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Η πληρωμή της αξίας των τιμολογίων στον ανάδοχο θα γίνεται τμηματικά με έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής που θα συνοδεύεται από τα νόμιμα δικαιολογητικά και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016”.

Αυτό που επίσης αναφέρεται στην καταγγελία του κ. Μπερτσιά είναι ότι ο γιος του αντιδημάρχου Βαγγέλη Παντελιά έκανε έναρξη του επαγγέλματος για το οποίο πήρε ανάθεση από το δήμαρχο, λίγες ημέρες πριν την ανάρτηση της απόφασης στο Διαύγεια.

Ο Θανάσης Μπερτσιάς εξαπολύει επίθεση στο Δημήτρη Λιανό και χαρακτηρίζει “άκρως προκλητική” τη συμπεριφορά του να χρηματοδοτεί “ημέτερους”.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Ενωμένοι Μπορούμε” τελικά …να βολεύουμε τα δικά μας παιδιά!!

Άκρως προκλητική η συμπεριφορά και ο τρόπος διοίκησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από το δήμαρχο Δημήτρη Λιανό που ξεπερνά πλέον κάθε όριο με τις απευθείας αναθέσεις που υπογράφει σε ημέτερους.

Ο κ. Λιανός απροκάλυπτα αναθέτει το ποσό των 16.365 ευρώ για τη “συντήρηση και επισκευές σε χώρους πρασίνου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων” στο γιο του Αντιδημάρχου Βαγγέλη Παντελιά.
Μάλιστα ο γιος του αντιδημάρχου Μανώλης Παντελιάς προκειμένου να αναλάβει το παραπάνω έργο έκανε έναρξη του ανάλογου επαγγέλματος λίγο πριν την ανάθεση!!!!

Κύριε Δήμαρχε προκαλείται το κοινό αίσθημα με τις απευθείας αυτές αναθέσεις και θα έπρεπε να τηρείται πρώτα από όλους εσείς ο ίδιος την αρχή της διαφάνειας στην ορθή και “ηθική” διοίκηση του δήμου.

Προσωπικά θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου ως δημοτικός σύμβουλος άοκνα και με ανιδιοτέλεια όσο δύσπεπτο είναι αυτό για κάποιους.

(Visited 970 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*