Οι Ρουμάνοι «Σεφ Χωρίς Όρια» στη Νάξο και την ΕΑΣ!

Newsroom
21/10/2021 12:54
 
 
 

Από την απαράμιλλη Νάξο και τα εκλεκτά, πεντανόστιμα προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών της, θα γεμίσει σε μερικούς μήνες η τηλεόραση της Ρουμανίας.

Η ρουμανική ιδιωτική ταξιδιωτική και γαστρονομική παραγωγή πολυεθνικών διαστάσεων «Σεφ χωρίς όρια» (“Chefi fara limite” στα ρουμανικά), στην οποία λαμβάνουν μέρος ως διαγωνιζόμενοι επίδοξοι σεφ της χώρας, ταξιδεύει σε δέκα γαστρονομικούς προορισμούς της Ελλάδας, στην οποία κι έχει αφιερώσει τον συγκεκριμένο κύκλο επεισοδίων της.

Σκοπός της είναι η ανάδειξη των προϊόντων, της μοναδικότητας της παραγωγής, της ομορφιάς, της ταυτότητας και της κουλτούρας του κάθε τόπου στο εξωτερικό, ενώ το… μενού περιλαμβάνει και περιπέτεια, αγωνία και αδρεναλίνη, αφού τους συμμετέχοντες περιμένουν μαγειρικές δοκιμασίες-έκπληξη με τοπικά προϊόντα!

Από σήμερα Πέμπτη 21/10 έως και το Σάββατο 23/10 η παραγωγή θα βρεθεί στη Νάξο, όπου και θα πραγματοποιήσει γυρίσματα για τρία ξεχωριστά επεισόδια. Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες εβδομάδες η παραγωγή ταξίδεψε και σε άλλα ελληνικά νησιά, όπως στη Χίο, την Κρήτη, τη Λήμνο και τη Λέσβο.

Στη διάρκεια αυτού του τριημέρου ορισμένα από τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Μονάδα Επεξεργασίας Γάλακτος και στο Συσκευαστήριο Πατάτας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, εκπρόσωποι της οποίας θα μιλήσουν on camera τόσο για την ίδια την Ε.Α.Σ., όσο και για τα σπουδαία της προϊόντα, όπως, για παράδειγμα την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και την Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε.

Παράλληλα, ορισμένα από αυτά τα προϊόνταθα πρωταγωνιστήσουν σε μαγειρικές δοκιμασίες, τις οποίες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι, ενώ ρόλο κριτή σε αυτές θα έχουν – ως καλεσμένοι – και ορισμένοι πολίτες της Νάξου!

Η παραγωγή είναι προϊόν συνεργασίας μεταξύ της Eccholine, εταιρείας διεθνών τηλεοπτικών παραγωγών με έδρα το Βέλγιο και του τηλεοπτικού σταθμού Antenna Ρουμανίας.

(Visited 159 times, 1 visits today)