«Κύκλωμα» που αλλοίωσε τα εκλογικά αποτελέσματα της ΔΗΜ. Τ.Ο. της ΝΔ στη Νάξο καταγγέλλει ο π. πρόεδρος Στέφανος Στρατούρης

stratouris stefanos nd 1
Newsroom
31/10/2021 13:13
 
 
 

 

Την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο π. πρόεδρος Στέφανος Στρατούρης.

Ο κ. Στρατούρης κάνει λόγο για «κύκλωμα» που «λειτούργησε με απώτερο σκοπό την αλλοίωση της βούλησης και της συνείδησης του κόσμου».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, μετά από παρεμβάσεις του Ναξιώτη βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, προσώπων της δημοτικής αρχής, του Επάρχου κ.ά. το εκλογικό αποτέλεσμα αλλοιώθηκε κυρίως από την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

«Και ενώ στη διά ζώσης ψηφοφορία στο δημαρχείο το αποτέλεσμα ήταν 50-50% ξαφνικά στη διαδικτυακή ψηφοφορία έγινε 85%-15%» σημειώνει ο κ. Στρατούρης ο οποίος παρατηρεί επίσης ότι, αντί ο Ναξιώτης βουλευτής της Ν.Δ. να διαφυλάσσει την ενότητα του κόμματος «αυτός επέδειξε με κάθε τρόπο τη διάσπαση».

Η ανακοίνωση του κ. Στρατούρη

Στις εκλογές την 24 Οκτωβρίου 2021 για την ανάδειξη της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων γίναμε θεατές πρωτόγνωρων και νομιμοφανών καταστάσεων.

Έτσι λοιπόν και ενώ στη δια ζώσης ψηφοφορία (στο δημαρχείο) το αποτέλεσμα, παρά τις αφόρητες πιέσεις από υψηλόβαθμους παράγοντες (βουλευτής – μερική δημοτική αρχή – έπαρχος – πρόεδρος κοινότητας κ.ά.), υπήρξε περίπου 50%-50% (248-234 ψήφοι), στην διαδικτυακή ψηφοφορία το αποτέλεσμα έγινε 85%-15% (200-40 ψήφοι).

Αυτό αποδεικνύει την ύπαρξη κυκλώματος που λειτούργησε με απώτερο σκοπό την αλλοίωση της βούλησης και της συνείδησης του κόσμου, και τελικά του ίδιου του αποτελέσματος!!!

Στις μεθόδους βέβαια αυτές εναντίον μου, πρωτοστάτησε ο Νάξιος βουλευτής μας, ο οποίος αντί (όπως ήταν η θέση του) να επαγγέλλεται της ενότητας, αυτός υπέδειξε με κάθε του ενέργεια την διάσπαση του κόμματος!!!

Παρά το γεγονός του ότι θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό και ανεξαρτήτως της πικρίας μου, ευχαριστώ θερμά όλους τους νεοδημοκράτες και τις νεοδημοκράτισσες που με ψήφισαν, αλλά και αυτούς που δεν με ψήφισαν και εύχομαι στον νέο πρόεδρο και στα μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ο. καλή δύναμη και στο κόμμα μας και στον πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, πάντα επιτυχίες!!!

Στέφανος Στρατούρης
Πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

(Visited 1.543 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*