ΕΑΣ Νάξου: Έμπρακτη και συνεχής στήριξη στους Ναξιώτες γαλακτοπαραγωγούς

Newsroom
03/11/2021 11:16
 
 
 

Στήριξη του παραγωγού, θωράκιση του μέλλοντος του Ναξιώτη κτηνοτρόφου και προστασία του προϊόντος.

Με το σκεπτικό αυτό, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ανανεώνει τα ήδη υπάρχοντα ιδιωτικά συμφωνητικά που έχει συνάψει με τους γαλακτοπαραγωγούς για το γάλα τους, ενώ θα προχωρήσει και σε σύναψη νέων συμφωνητικών με όσους παραγωγούς ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί της.

Μέσω των εν λόγω συμφωνητικών, η Ε.Α.Σ. στοχεύει στην συνέχιση της απρόσκοπτης συνεργασίας της με τους παραγωγούς και στην διασφάλιση αφενός του δικού τους εισοδήματος (βελτιώνοντας, μάλιστα, τις τιμές καθώς αναγνωρίζει την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν) κι αφετέρου της υψηλής ποιότητας του εισκομιζόμενου γάλακτος.

Σημειώνεται ότι, την νέα χρονιά, η Ε.Α.Σ. θα επεξεργαστεί όλο το γάλα που θα παραλάβει στο εκσυγχρονισμένο Τυροκομείο της στο Γλινάδο, καθώς και στο νέο Τυροκομείο που θα λειτουργήσει στην ορεινή Νάξο, εξασφαλίζοντας έτσι την συνδεδεμένη ενίσχυση για τους παραγωγούς της.

Οι γαλακτοπαραγωγοί που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την ΕΑΣ, μπορούν να απευθύνονται στον κ. Μιχάλη Βερνίκο (τηλ. 2285025340, εσωτερικό 118) και η κα Μαρίνα Γρατσία (τηλ. 2285025340, εσωτερικό 119).

(Visited 128 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*