Δύναμη Δημιουργίας προς δημοτική αρχή: «Λίγη ντροπή δεν υπάρχει κύριοι»;

Newsroom
05/11/2021 21:35
 
 
 

 

Τη μεταφορά σκουπιδιών που παράνομα είχαν εναποτεθεί σε κάδο στη Μονή, σε χώρο στάθμευσης πίσω από το Γυμνάσιο Τραγαίας καταγγέλλει με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη Νάξου και Μικρών Κυκλάδων της μειοψηφίας «Δύναμη Δημιουργίας».

Η παράταξη του Βασίλη Βρούτση καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για την παραπάνω πράξη υπογραμμίζοντας ότι λειτουργεί με «περίσσια αλαζονεία» και «δε λογαριάζει τίποτα».

Τα σκουπίδια (31-10) έξω από κάδο στη Μονή
Τα ίδια σκουπίδια σε “χωματερή” στο Χαλκί

Να σημειωθεί ότι το γεγονός αρχικά καταγγέλθηκε από τον κ. Γιάννη Μπαρδάνη ο οποίος δημοσιοποίησε και τις σχετικές φωτογραφίες.

Η πλήρης ανακοίνωση της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας»

Ούτε τα προσχήματα!

Κατόπιν ανάρτησης πολίτη στο facebook, συνοδευόμενης από φωτογραφίες, απορρίμματα που είχαν εναποτεθεί παράνομα έξω από κάδο στην περιοχή της Μονής, απορρίφθηκαν στο χώρο στάθμευσης – λιοϋρι πίσω από το Γυμνάσιο Τραγαίας.

Ασφαλώς δεν μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι τα απορρίμματα πήγαν εκεί μόνα τους ή πήγε κάποιος ιδιώτης και τα μετέφερε εκεί.

Είναι μία συνειδητή ενέργεια, μία πολιτική επιλογή της Δημοτικής Αρχής, που δείχνει να μη λογαριάζει τίποτα, να λειτουργεί με περίσσια αλαζονεία σε βάρος του Νόμου και του περιβάλλοντος (φυσικού και ανθρωπογενούς), αν αναλογιστεί κανείς ότι το δελτίο τύπου με το οποίο είχαμε καταγγείλει την παράνομη χωματερή είχε δημοσιευθεί στις 19 Οκτωβρίου και η μεταφορά των απορριμμάτων στο Χαλκί έλαβε χώρα μέρες μετά και συγκεκριμένα μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου.

Λίγη ντροπή δεν υπάρχει κύριοι;

Τα σκουπίδια καθαρίστηκαν στη Μονή…
…και μεταφέρθηκαν στο Χαλκί, πίσω από το Γυμνάσιο
(Visited 271 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*