Οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Newsroom
07/11/2021 17:53
 
 
 

 

Τo Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» πραγματοποιεί αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού συμβουλίου και των μελών στο Δευτεροβάθμιο όργανο (ΠΟΕΣΕ) .
Μέλη του Σωματείου είναι όλοι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων καταστημάτων Μαζικής Εστίασης-Υγειονομικού ενδιαφέροντος ή μέλη εταιρειών αυτών (Εστιατόρια, Καφέ, Μπαρ, Ουζερί, Καφενεία, Ζαχαροπλαστεία. Ταβέρνες, Σνακ Μπαρ, Κέντρα Διασκέδασης, Αναψυκτήρια κλπ) τα οποία δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη της ταυτότητάς τους. Το Σωματείο διοικείται από 7μελές συμβούλιο τριετούς θητείας όπως ορίζεται από το καταστατικό περί επαγγελματικών συνδικαλιστικών Σωματείων.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου (στον Περιφερειακό Χώρας-Εγγαρών μετά το Επιμελητήριο πριν το κατάστημα Ηλεκτρικών ειδών Μαρούλη) την ερχόμενη Κυριακή 07/11/2021 από τις 10:00-18:00 παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου όπως ο νόμος ορίζει. . Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

Το Σωματείο ανήκει στην Π.Ο.Ε.Σ.Ε (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων) η οποία με τη σειρά της συγκαταλέγεται στην δύναμη της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Για κάθε 20 άτομα που ψηφίζουν εκλέγεται ένα μέλος στην Π.Ο.Ε.Σ.Ε και ισχύει το μέτρο 11+1 . Δηλαδή εάν ψηφίσουν από 51 μέχρι 60 άτομα εκλέγονται 1+1+1=3 μέλη.

Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό συμβούλιο είναι:
(Μέχρι 7 σταυρούς)

Γιαννάκης Γιώργος του Αποστ. (Ταβέρνα «Αποστόλης» – Χώρα)
Μαγγιώρος Γιάννης του Δημ. (“Swing” – Χώρα)
Καλαβρός Δημήτριος του Εμ. («Δουκάτο» – Χώρα)
Καραβίας Νικόλας του Δημ. (“Procopios art café” – Αγ. Προκόπιος)
Καραμανής Κώστας του Τάκη (“Kahlua” – Αγ. Προκόπιος)
Κιουλαφής Ηλίας του Γεωρ. («Μέλι –Κανέλλα» / «Παλάτια» – Αγ. Άννα)
Μπαρδάνης Μιχάλης του Εμ. («Στου Κούτουπα» – Απείρανθος)
Παπαδόπουλος Γιάννης του Ευαγ. («Ραντεβού» -Χώρα)
Στρατούρης Νίκος του Στεφ. (“Barcode”- Χώρα)
Σορώκος Ελευθέριος του Γεωρ. («ΜΕΖΕ-ΜΕΖΕ» – Χώρα)

Εκλέγονται 7 μέλη για το Δ.Σ και 3 μέλη αναπληρωματικά.

“Η συμμετοχή όλων των επαγγελματιών της Εστίασης είναι επιβεβλημένη και αναγκαία για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου της Εστίασης που πλήττεται και στοχοποιείται βάναυσα. Μην λείψει κανείς” σημειώνει το απερχόμενο Δ.Σ. σε σχετική ανακοίνωση.

(Visited 168 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*